BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Listnatec tŕnitý kvapky (tinktúra) 50 ml

6,55 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Tinktúra (extrakt) z koreňa listnatca bodlinatého. Listnatec bodlinatý je veľmi účinný na kŕčové žily, hemoroidy a zápaly žíl. Pôsobí na stiahnutie žíl za súčasného zlepšovania ich pružnosti, zlepšuje krvný obeh a tým zmenšuje veľkosť kŕčových žíl. Rovnakým mechanizmom pôsobí aj na hemoroidy. Ovplyvňuje aj syndróm ťažkých nôh, ktorými trpia najmä ženy, ktoré musia vo svojom zamestnaní stáť.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Listnatec (bylinná tinktúra - bylinné kvapky). Prírodný bylinný extrakt z koreňa liečivej rastliny listnatca bodlinatého pre normálnu činnosť cievnej sústavy a pri ťažkých nohách. T2/K1


Listnatec bodlinatý (Ruscus aculeatus, čeľaď špargľaté - Asparaceae, SK: Listnatec trnitý) je významnou cievnou bylinou. Jej vplyv na cievny systém je nesporný a svojím spôsobom aj výnimočný pre svoju komplexnosť. Je veľmi účinný na kŕčové žily, hemoroidy a zápaly žíl. Kŕčové žily okrem stravovacích návykov a životného štýlu do značnej miery ovplyvňujú aj dedičné predispozície. Vznik kŕčových žíl sprevádzajú sprievodné javy ako je svrbenie nôh, nočné kŕče av neposlednom rade pigmentové škvrny na pokožke holenia kosti. Dochádza k predlžovaniu a rozširovaniu žíl v dolných končatinách a hromadeniu žilovej krvi. Listnatec bodlinatý svojimi účinnými látkami pôsobí na stiahnutie žíl za súčasného zlepšovania ich pružnosti, zlepšuje krvný obeh a tým zmenšuje veľkosť kŕčových žíl. Rovnakým mechanizmom pôsobí aj na hemoroidy. Ovplyvňuje aj syndróm ťažkých nôh, ktorými trpia najmä ženy, ktoré musia vo svojom zamestnaní stáť.


Zdravotné tvrdenia týkajúce sa tejto liečivej rastliny vo formulácii predloženej Európskej komisii na schválenie (on hold): Normálna činnosť cievnej sústavy. Ťažké nohy.


Zloženie tinktúry: velejemný melasový etanol 40%, liečivá rastlina listnatec bodlinatý.


Výrobca: tu na info stránkach nie je možné uvádzať. Výživový doplnok - neriedená tinktúra s vysokým obsahom prírodných účinných látok z najkvalitnejších liečivých rastlín. Nenahrádza pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú dávku. Neskladujte na priamom slnku. Prípadný zákal nie je na závadu.


Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju. Výrobok nie je z dôvodu obsahu alkoholu vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky.


Obmedzenie užívania - nevhodné spolupôsobenie s prípravkami s alfa-adrenergnou aktivitou.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Bylinne Kapky
42706
2 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Odporúčané davkovanie
3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju
Obsah
50ml
Podľa použitia
Hemoroidy, Zlatá žila
Krv krvotvorba
Kŕčové žily
Pigmentové škvrny

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.