BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Vápnik (Calcium) Plus Vitamín D3, K2 + Minerály 90ks

18,30 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Vápnik Plus od spoločnosti Webber Naturals poskytuje dennú dávku vápniku na budovanie kostí spolu s dôležitými kofaktormi horčíka, zinku, medi, mangánu a vitamínov D3 a K2.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Vápnik Plus od spoločnosti Webber Naturals poskytuje dennú dávku vápniku na budovanie kostí spolu s dôležitými kofaktormi horčíka, zinku, medi, mangánu a vitamínov D3 a K2. Tieto živiny spoločne podporujú vstrebávanie, využitie a ukladanie vápnika pre zdravé kosti a zuby.


Jedna z troch žien a jeden z piatich mužov v Kanade trpí počas svojho života osteoporotickou zlomeninou, ale iba zriedkavo je riešením suplementácia vápnikom. Rozsiahle nedostatky horčíka a vitamínu D tiež prispievajú k zhoršeniu zdravotného stavu kostí, a vitamín K2 sa čoraz viac považuje za zásadný pre budovanie a udržiavanie zdravých kostí.

Horčík, vitamín D3 a vitamín K2 uľahčujú správnu absorpciu, využitie, skladovanie vápnika a často sú odporúčané, spolu s dlhodobým doplnením vápnika, na minimalizovanie možnosti tvorby obličkových kameňov a kardiovaskulárnych problémov.


Mangán, meď a zinok sú životne dôležité pre vytváranie silných kostí, ktoré sú odolnejšie voči zlomeninám. Tieto stopové prvky sú prítomné vo vysoko biologicky dostupných citrátových alebo chelátových formách v prospech tých, ktorí majú nízky obsah žalúdočnej kyseliny alebo iné tráviace problémy.


Zinok a vitamín K2 sú potrebné na syntézu kolagénu, aby sa vytvorila kostra, na ktorej je vybudovaná kosť. Menachinón-7, vysoko aktívna a netoxická forma vitamínu K2, môže pomôcť znížiť riziko zlomeniny bedra a úbytku kostnej hmoty u žien po menopauze.


Vápnik Plus + Vitamín, D, K2 + minerály od spoločnosti Webber Naturals poskytuje vyvážený denný minerálny doplnok na podporu zdravých kostí a zubov, ako aj pre zdravie kardiovaskulárneho a imunitného systému a funkciu svalov a nervov.


Každá gélová kapsula obsahuje 200 mg vápnika spolu so šiestimi stopovými prvkami a vitamínmi nevyhnutnými pre zdravie kostí

Užívať len 2 gélové kapsuly denne.

Zahŕňa vysoko biologicky dostupné formy citrátu a HVP chelátov zinku, medi a mangánu.

Obsahuje vitamín D v aktívnej forme, cholekalciferol (D3).

Obsahuje vitamín K2 ako menachinón-7 (MK-7), pokročilú formu vitamínu K rozpustného v tukoch, ktorá je netoxická a metabolickejšia ako vitamín K1 (fylochinón) a ďalšie formy vitamínu K2, ako je MK-4.


Udržuje zdravé kosti, zuby, pokožku, správne fungovanie svalov a imunitnú funkciu. Pomáha vytvárať a opravovať spojivové tkanivo a pomáha pri trávení cukrov, tukov a bielkovín. Pomáha vytvárať červené krvinky. Vápnik v kombinácii s dostatočným množstvom vitamínu D, zdravou výživou a pravidelným cvičením môže pomôcť znížiť riziko vzniku osteoporózy. Vitamín D pomáha pri vstrebávaní a využívaní vápnika a fosforu.


Zloženie:

Vápnik (uhličitan) 200 mg, Vitamín D3 (cholekalciferol) 5 mcg (200 IU), Vitamín K2 (menachinón 7) ako MK-7 (fazuľa natto) 8 mcg, Horčík (oxid) 20 mg, Zinok (citrát) 2,5 mg, Meď (HVP*) 330 mcg, Mangán (citrát) 0,6 mg

* Hydrolyzovaný rastlinný proteín


Ostatné zložky:

Tobolka z mäkkého gélu (želatína, glycerín, čistená voda, oxid titaničitý), organický ľanový olej, slnečnicový lecitín bez GMO, žltý včelí vosk.


Ďalšie informácie:

iba dospelí. Poraďte sa s lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Dávkovanie:

2 softgels denne s jedlom, niekoľko hodín pred alebo po užití iných medikamentov, alebo ako určí lekár.


Balenie: 90 | Forma: softgels



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

43030
1 ks

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Kanada
Odporúčané davkovanie
2 softgels denne s jedlom, niekoľko hodín pred alebo po užití iných medikamentov, alebo ako určí lekár.
Obsah
90 softgels

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.