BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Vápnik, Horčík a Vitamín D3 100+100tbl

20,99 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Vápnik + horčík s obsahom vitamínu D3 v pomere 2:1 od Webber Naturals poskytuje chelátové formy základných minerálov pre zvýšenú absorpciu. Pomer týchto živín podporuje zdravé kosti a zuby a správne fungovanie svalov. V kombinácii so zdravou životosprávou a pravidelným cvičením môže vápnik a vitamín D znížiť riziko vzniku osteoporózy.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Vápnik + horčík s obsahom vitamínu D3 v pomere 2:1 od Webber Naturals poskytuje chelátové formy základných minerálov pre zvýšenú absorpciu. Pomer týchto živín podporuje zdravé kosti a zuby a správne fungovanie svalov. V kombinácii so zdravou životosprávou a pravidelným cvičením môže vápnik a vitamín D znížiť riziko vzniku osteoporózy.


Vápnik + horčík s obsahom vitamínu D3 od spoločnosti Webber Naturals poskytuje tri kľúčové živiny potrebné pre zdravé kosti, zuby a správnu funkciu svalov. Každá kapsula obsahuje 333 mg vápnika a 167 mg horčíka v chelátových formách, ktoré podporujú zvýšenú absorbciu, spolu s 200 IU aktívneho vitamínu D3.

Jedna z troch žien a jeden z piatich mužov v Kanade údajne trpí počas svojho života osteoporotickou zlomeninou, ale iba zriedkavo je riešením zásobenie vápnikom. Rozsiahle nedostatky horčíka a vitamínu D tiež prispievajú k zhoršeniu zdravotného stavu kostí a stále viac sa považujú za zásadné pre budovanie a udržiavanie zdravých kostí. Kombinácia vápnika, horčíka a vitamínu D spolu so zdravou životosprávou a pravidelným cvičením môže pomôcť znížiť riziko vzniku osteoporózy.


Horčík a vitamín D3 uľahčujú správnu absorpciu, použitie a skladovanie vápnika a často sa odporúčajú spolu s dlhodobým doplnením vápnika, aby sa minimalizovala možnosť tvorby obličkových kameňov a možné kardiovaskulárne problémy.


Vápnik + horčík s obsahom vitamínu D3 v pomere 2: 1od spoločnosti Webber Naturals je vhodný pre vegetariánov a nie je GMO. Jedna až tri kapsuly denne poskytujú vyvážený denný doplnok na podporu zdravých kostí, zubov a správneho fungovania svalov, ako aj celkového metabolizmu a tvorby tkanív.


Udržuje zdravé kosti a zuby a správne fungovanie svalov.

Poskytuje zdravú rovnováhu vápnika a horčíka v pomere 2:1, plus aktívny vitamín D3.

Pomáha pri tvorbe tkanív a znižuje riziko vzniku osteoporózy.

Ponúka dobre tolerované, biologicky dostupné formy základných minerálov a vitamínov.

Vhodné pre vegetariánov.

Udržuje zdravé kosti, zuby a správne fungovanie svalov. Pomáha pri tvorbe tkanív a pomáha pri trávení cukrov, tukov a bielkovín. Príjem vápnika v kombinácii s dostatočným množstvom vitamínu D, zdravou životosprávou a pravidelným cvičením môže pomôcť znížiť riziko vzniku osteoporózy. Vitamín D pomáha pri vstrebávaní a využívaní vápnika a fosforu. Pomer týchto živín podporuje zdravé kosti a zuby a správne fungovanie svalov. V kombinácii so zdravou životosprávou a pravidelným cvičením môže vápnik a vitamín D znížiť riziko vzniku osteoporózy.


Zloženie: Vápnik (uhličitan, citrát, fumarát, malát, sukcinát) 333 mg, Horčík (oxid, citrát, fumarát, malát, sukcinát) 167 mg, Vitamín D3 (cholekalciferol) 5 mcg (200 IU)


Ostatné zložky: Mikrokryštalická celulóza, sodná soľ kroskarmelózy, povlak (uhľohydrátová guma, glycerín), stearát horečnatý rastlinnej kvality (lubrikant), kyselina stearová, oxid kremičitý.


Ďalšie informácie: Skladujte mimo dosahu detí.


Dávkovanie: 2x kapsuly denne


Balenie: 100 +100 BONUS



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

43031
2 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Kanada
Odporúčané davkovanie
2x kapsuly denne
Obsah
90 ks

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.