BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

L-Lysine 500 mg 60ks

10,50 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
L-lyzín od spoločnosti Webber Naturals je esenciálna aminokyselina, čo znamená, že ju telo nedokáže samo vyrábať.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

L-lyzín od spoločnosti Webber Naturals je esenciálna aminokyselina, čo znamená, že ju telo nedokáže samo vyrábať. Ukázalo sa, že L-lyzín má protivírusové vlastnosti, ktoré môžu zabrániť tvorbe oparov alebo ich zmierniť. Pomáha tiež telu opravovať tkanivo, produkovať hormóny a enzýmy, taktiež vytvárať kolagén a kosti.


L-lyzín od spoločnosti Webber Naturals je jedným z najznámejších výživových doplnkov na liečenie oparov spôsobených vírusom Herpes simplex. L-lyzín je jednou z deviatich esenciálnych aminokyselín, ktoré telo potrebuje na výrobu proteínov. Nazývame ho „nevyhnutný“, pretože ho telo nedokáže vyrobiť.


L-lyzín sa podieľa na oprave tkanív, produkcii hormónov a enzýmov a na syntéze kolagénu a kostí. Väčšina ľudí príjma dostatočné monžstvo L-lyzínu vo svojej strave, ale tí, ktorí majú problémy s vírusom Herpes simplex, môžu potrebovať doplnkový L-lyzín, aby ho udržali pod kontrolou. Laboratórny výskum zameraný na protivírusovú aktivitu lyzínu naznačuje, že lyzín môže inhibovať rast vírusu Herpes simplex zabránením požitia potravín s obsahom arginínu - inej aminokyseliny. Potraviny, ktoré obsahujú vysoký obsah arginínu, sú napríklad čokoláda, semená, arašidy, mandle a iné orechy. Ak chcete zabráaniť výskytu oparu, je potrebné sa im vyhnúť.


Odborníci odporúčajú kombinovať terapeutické dávky L-lyzínu od spoločnsti Webber Naturals so stravou s nízkym obsahom arginínu, kombináciou pravidelného užívania vitamínu C a zinku na účinnú kontrolu nad vírusom Herpes simplex.


Prírodná aminokyselina, ktorá pôsobí proti vírusu Herpes simplex.

Účinná dávka proti opakovanému výskytu oparu.

V kombinácii s vitamínom C podporuje imunitný systém.

Ľahko užívateľná kapsula.


Znižuje recidívu infekcie vírusom Herpes simplex (HSV) (napr. opary). Pomáha pri tvorbe kolagénu. Esenciálna aminokyselina.


Zloženie:

L-lyzín (hydrochlorid) 500 mg


Ostatné zložky: Vegetariánska kapsula (uhľohydrátová guma, čistená voda), ryžový škrob, stearát horečnatý rastlinnej kvality (lubrikant), oxid kremičitý.


Ďalšie informácie:

Poraďte sa s lekárom pred použitím, ak máte nízky obsah bielkovín, alebo ak ste tehotná alebo dojčiaca žena. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Dávkovanie:

2 kapsule 1-3x denne alebo podľa pokynov lekára. Poraďte sa s lekárom pri užívaní dlhšom ako 6 mesiacov.


Balenie: 60 | Forma: vegetariánske kapsuly



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

43118
1 ks

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Kanada
Odporúčané davkovanie
2 kapsule 1-3x denne
Obsah
60ks

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.