BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Sójová sviečka na nervy - pomarančová 120g

10,50 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Zmiernite stres s našou pomarančovou sójovou sviečkou. Povzbudí zmysly, prináša rovnováhu. Ideálna pri nervozite a strese. Pomaranč je dominantným tónom tejto sviečky, prinášajúc svieži, citrusový zážitok, ktorý okamžite rozjasní vašu myseľ.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Zmiernite stres s našou pomarančovou sójovou sviečkou. Povzbudí zmysly, prináša rovnováhu. Ideálna pri nervozite a strese. Pomaranč je dominantným tónom tejto sviečky, prinášajúc svieži, citrusový zážitok, ktorý okamžite rozjasní vašu myseľ.


Keď sa stretnú stres a nervozita, naša terapeutická sójová sviečka na nervy s prírodnou vôňou pomaranča je tu, aby vám pomohla znovu nájsť rovnováhu.


Vyrobená zo sójového vosku ako dlhotrvajúca a ekologická alternatíva k tradičným parafínovým sviečkam, táto sviečka je ideálnym spoločníkom na zmiernenie napätia.


Citrusová sviežosť pomaranča povzbudí vaše zmysly a dodá novú energiu vášmu dňu. Postupné uvoľňovanie vône prírodných silíc zo sójového vosku pôsobí ako stimulujúca a povzbudzujúca terapia. Táto vôňa je nielen svieža, ale aj účinná pri rozptyľovaní stresu a nervozity.


Odporúčame túto sviečku, keď cítite, že nervová záťaž začína dominovať vášmu dňu. Či už je to v práci, pri štúdiu alebo v osobnom živote, táto sójová sviečka vás vždy navedie na cestu k ľahšiemu dýchaniu a uvoľnenejšiemu pocitu.


Cena je za 1 ks.


Použité silice a účinky

Pomaranč sladký

- antiseptické účinky, nervozita, úzkosť, stres, nespavosť


Popis balenia

Približne 120 g sviečka v skle (dodáva sa bez extra balenia, aby sme podporili bezobalový koncept)


Skladovanie

Sviečky uchovávajte na suchom, chladnejšom a tmavom mieste, mimo priameho slnečného žiarenia a zdroja tepla


Bezpečnostné upozornenia


Interiérová sviečka.

Nikdy nenechajte horieť sviečku bez dozoru!

Držte sviečky mimo dosahu detí a domácich zvierat!

Umiestnite sviečku mimo ľahko horiacich vecí – šiat, záclon, dekorácie, vlasov!

Používajte sviečky v dobre vetranej miestnosti, ale mimo prievanu!

Neprenášajte horiace sviečky!

Čajovú sviečku bez obalu zapaľujte vždy len v svietniku!

Skráťte knôt na 3-5 mm – zabránite tak silnému horeniu.

Nekonzumovať!

Zmiernite stres a doprajte si únik z každodennej rutiny s našou novou praskajúcou sviečkou s pomarančovým nádychom. Táto výnimočná sviečka je ideálnou spoločníčkou pre momenty, keď hľadáte útočisko od sveta.


Výhody praskajúcej sviečky


Jedinečný zážitok: Keď sa sviečka spaľuje, vytvára jemné praskajúce zvuky, čo pripomína praskanie dreva v krbe. Tento zvuk v kombinácii s vôňou pomaranča poskytne skutočne relaxačný zážitok.

Dlhá životnosť: Naša praskajúca sviečka vyrobená zo sójového vosku je ekologickou alternatívou k tradičným parafínovým sviečkam, a garantuje dlhšiu dobu horenia.

Obohatená o esencie: Táto vonná sviečka je napustená esenciálnymi olejmi z pomaranča, čo dodáva intenzívny a trvalý zážitok.

Pomaranč v Aromaterapii


Pomarančová esencia je v aromaterapii známa pre svoje mnohé výhody. Jej vôňa je svieža a energizujúca, ideálna na povzbudenie zmyslov a dodanie novej energie vášmu dňu. Jej terapeutické vlastnosti pomáhajú znižovať stres, napätie a podporujú pocit pokoja a harmónie.


Vhodné príležitosti na zapálenie


Po náročnom dni: Kombinujte praskajúcu sviečku s pomarančovou vôňou s vašou obľúbenou relaxačnou technikou, a doprajte si úplný relax.

Pri štúdiu: Zapálenie tejto sviečky môže pomôcť zlepšiť koncentráciu a zredukovať stres.

V osobnom živote: Keď cítite, že nervová záťaž začína dominovať vášmu dňu, táto vonná sviečka vás navedie na cestu k ľahšiemu dýchaniu a uvoľnenejšiemu pocitu.

Záver


Pomarančová esencia v aromaterapii je viac ako len vôňa. Je to silný nástroj, ktorý môže pomôcť v mnohých oblastiach vášho života. Naša praskajúca sviečka s pomarančovou vôňou kombinuje tieto účinky s jedinečným zážitkom, ktorý si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

74353
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
120g
Krajina pôvodu
Slovesnko
Skladovanie
v suchom a tmavom mieste
Kozmetika/Certifikáty
Domáci výrobok
Ručná práca
Kvalita
EKOBALENIE
Slovakia
Doba horenia
25 hodín
Materiál
sójový vosk

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.