BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Sójová sviečka na spánok - levanduľová 120g

10,50 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Relaxačná levanduľová sviečka. Upokojuje myseľ, podporuje regeneračný spánok. Ideálna pre večerné chvíle alebo relaxačné rituály. Jemná, kvetinová aróma s nádychom byliniek napĺňa miestnosť kľudom a harmoniou.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Relaxačná levanduľová sviečka. Upokojuje myseľ, podporuje regeneračný spánok. Ideálna pre večerné chvíle alebo relaxačné rituály. Jemná, kvetinová aróma s nádychom byliniek napĺňa miestnosť kľudom a harmoniou.


Táto terapeutická sviečka na spánok nie je len obyčajná sviečka, ale predstavuje celý rituál pre dosiahnutie kľudného a regeneračného spánku.

Vyrobená zo sójového vosku ako ekologická a dlhotrvajúca alternatíva k parafínovým sviečkam. Táto sviečka je perfektná na udržanie harmonickej atmosféry vo vašej spálni po dlhšiu dobu.


Esenciálny olej levandule, starostlivo získaný a zakomponovaný do sójového vosku, vytvára dokonalú syntézu prospešnú pre váš odpočinok. Kým sviečka horí, príjemná vôňa prírodných silíc sa postupne uvoľní do prostredia, čím prispieva k uvoľneniu mysle a tela. Levanduľa je obzvlášť známa svojimi relaxačnými a upokojujúcimi vlastnosťami, ktoré efektívne zmiernia stres a napätie.


Ideálna na použitie pred spaním alebo počas večerných relaxačných rituálov, je vynikajúci spoločník pre čítanie knihy, meditáciu, alebo jednoducho pre chvíle ticha a pokoja. Jej vôňa je jemná, ale prítomná - dostatočne silná na naplnenie miestnosti, ale nie tak dominantná, aby bola rušivá.


Celkovo táto terapeutická sviečka na spánok poskytuje všestranné výhody, od ekologického a dlhotrvajúceho horenia až po terapeutické vône, ktoré vás uložia do snov. Dobrý spánok je neoceniteľný pre fyzickú a mentálnu regeneráciu, podporuje koncentráciu a celkovú pohodu, čo vás pripraví na úspešný nový deň.


Cena je za 1 ks.


Použité silice a účinky:

Levandula

- antiseptické účinky, ochorenia dýchacích ciest, nervové vypätie, nespavosť, migrény


Popis balenia:

Približne 120 g sviečka v skle (dodáva sa bez extra balenia, aby sme podporili bezobalovy koncept)


Skladovanie:

Sviečky uchovávajte na suchom, chladnejšom a tmavom mieste, mimo priameho slnečného žiarenia a zdroja tepla


Bezpečnostné upozornenia:


Interiérová sviečka.

Nikdy nenechajte horieť sviečku bez dozoru!

Držte sviečky mimo dosahu detí a domácich zvierat!

Umiestnite sviečku mimo ľahko horiacich vecí – šiat, záclon, dekorácie, vlasov!

Používajte sviečky v dobre vetranej miestnosti, ale mimo prievanu!

Neprenášajte horiace sviečky!

Čajovú sviečku bez obalu zapaľujte vždy len v svietniku!

Skráťte knôt na 3-5 mm – zabránite tak silnému horeniu.

Nekonzumovať!

Levanduľa v sojových sviečkach: Pôvab a prínos


Levanduľa, ktorú odborne nazývame Lavandula, je jedným z najmilovanejších rastlín v našich končinách. Jej modrofialové kvety a charakteristická vôňa sú symbolom pokoja. Táto vôňa nás vráti priamo do srdca Provence, kde levanduľa hrá hlavnú úlohu v miestnych tradíciách.


História v skratke


Keď hovoríme o levanduli, mnohým sa vybaví starý Rím alebo Grécko. V týchto civilizáciách nebola len obyčajným kvetom. Rímski legionári ju mali vždy pri sebe, a v stredoveku krásne levanduľové háje zdobili kláštorné záhrady, kde mníši hľadali nové spôsoby jej využitia.


Darčeky od levandule


Olej z levandule je v skutočnosti kvapka zdravia. Zmierňuje bolesti, pomáha pri nespavosti a upokojuje myseľ. Ako antiseptikum sa osvedčil pri hojení rán a dokonca aj pri kožných problémoch. V aromaterapii je levanduľa tým pravým balzamom na dušu.


Sojové sviečky – spojenie tradície a modernosti


Sojový vosk je prírodný a ekologický. Ideálna alternatíva k parafínu. V kombinácii s levanduľovým olejom vznikne sviečka, ktorá krásne vonia a horí dlhšie.


Čaro levanduľovej sviečky


Sviečka z levandule a sojového vosku je niečo viac ako len sviečka. Okrem toho, že oživí miestnosť, vytvára v nej atmosféru harmónie. A či je váš dom v modernom alebo tradičnom štýle, levanduľová sviečka v skle bude skutočnou ozdobou.


Nie len obyčajná sviečka


Levanduľové sojové sviečky sú aj skvelým darčekovým tipom. A keď dohorí, sklenený obal môže slúžiť na rôzne účely. Ako kvetináč alebo úložný priestor.


Záver


Levanduľové sojové sviečky sú spojením starých dobrých čias a súčasného života, ktoré by mali nájsť svoje miesto v každom domácnosti.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

74354
2 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
120g
Krajina pôvodu
Slovesnko
Skladovanie
v suchom a tmavom mieste
Kozmetika/Certifikáty
Domáci výrobok
Ručná práca
Kvalita
EKOBALENIE
Slovakia
Doba horenia
25 hodín
Materiál
sójový vosk

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.