BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

REGALEN 30ml

25,80 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Dôkladná detoxikácia tela, odstránenie toxínov, tráviaci systém, pečeň, kožné problémy, alergie.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

REGALEN kvapky

dôkladná detoxikácia a regenerácia pečene a čriev

Detoxikácia čriev, jarná očistná kúra, priaznivý vplyv na trávenie, nechutenstvo, žalúdočná nevoľnosť, zápach z úst, regenerácia pečene po žltačke, regenerácia pečene po infekčnej mononukleóze, regenerácia pečene pri poškodení alkoholom a liekmi, liečba steatózy pečene, únava a ochorenia očí, čistenie krvi, stimulovanie činnosti žlčníka a tvorba žlče.


REGALEN popis:


Regalen má vďaka komplexu výťažkov z rastlín a informácií silné detoxikačné, antioxidačné a regeneračné účinky. Dá sa využiť pri liečbe porúch zažívania súvisiacich buď so zhoršenou činnosťou tráviacich orgánov (napr. nedostatočná tvorba tráviacich štiav), alebo zlou životosprávou (prejedanie sa, nepravidelná strava, množstvo tuku v potrave, atď.). Vďaka vysokému obsahu horčín výrazne podporuje trávenie a pomáha telu zbavovať sa odpadových látok. Zároveň sa tento prípravok dá použiť na celkovú dôkladnú detoxikáciu tela – krvi, tkanív a tráviaceho systému. Vzhľadom na to, že Regalen stimuluje činnosť orgánov, ktoré súvisia so spracovaním a odstraňovaním toxických látok z tela (pečeň a črevá), je veľmi vhodným prípravkom na jarné očistné kúry. Zlepšením činnosti pečene priaznivo ovplyvňuje aj všetky ostatné fyziologické procesy v tele. Regalen je súčasne veľmi vhodný pri riešení všetkých alergických stavov (kožné a systémové prejavy), ktoré sú spôsobené práve nedostatočnou funkciou pečene a žlčníka a zhoršenou schopnosťou tela zbavovať sa škodlivých látok. Regalen pomáha celkovej regenerácii buniek a tkanív tak, že odstraňuje toxické zaťaženie organizmu.


Balenie:

30 ml


Energetické pôsobenie REGALENu:

Regalen harmonizuje predovšetkým energetické dráhy pečene, žlčníka, troch žiaričov a dráhu hrubého čreva.


Použitie REGALENu:

Má silné detoxikačné a antioxidačné účinky; vďaka vysokému obsahu horčín ovplyvňuje metabolizmus a zažívanie, odstraňuje z tela jedy, parazity, plesne a odpadové látky. Upravuje zažívacie procesy, trávenie a správne vstrebávanie živín, vitamínov a minerálov, pomáha pri nechutenstve, pálení záhy, pocitoch plnosti, nadúvaní, pri žalúdočnej nevoľnosti a zápachu z úst. Účinne regeneruje pečeň po žltačke, infekčnej mononukleóze, pri poškodení alkoholom, toxínmi alebo liekmi, je vhodný pri steatóze pečene – tuková pečeň. Stimuluje činnosť žlčníka a tvorbu žlče, slúži ako prevencia zápalov žlčníka a tvorby žlčových kameňov. Pomáha pri problémoch s kožou – ekzémy, kožné vyrážky, akné, psoriáza. Pôsobí priaznivo pri alergiách – alergiách na prach, peľ a pri astme. Zlepšuje činnosť srdca a krvného obehu, čistí krv. Znižuje hladinu cholesterolu a upravuje metabolizmus cholesterolu. Osvedčuje sa pri únavovom syndróme, psychickom a fyzickom vyčerpaní, pri migrénach, bolesti hlavy v oblasti čela, spánkov a vlasových korienkov. Zmierňuje príznaky premenštruačného syndrómu a upravuje menstruačný cyklus (predovšetkým pri vynechávaní menštruácie). Podporuje obnovu a výživu chrupaviek a väziva (šľachy a väzy). Pomáha pri únave a ochorení očí.

Podporuje imunitu a pôsobí preventívne proti nádorovým ochoreniam.


Použitie psychika:

Podráždenosť a impulzívne konanie, prchkosť, výbuchy hnevu a zúrivosti, chronická nespokojnosť spojená s pocitmi nespravodlivosti, plačlivosť a časté stavy neadekvátneho dojatia, precitlivenosť na hluk a potláčanie emócií.


Vhodná kombinácia:

Na dosiahnutie väčšieho liečebného účinku odporúčame kombinovať Regalen s krémom Protektin (aplikácia na postihnuté miesta, reflexné zóny, masáž akupunktúrnych dráh).


Pokračovacia kúra:

Po užívaní Regalenu Vám odporučujeme siahnuť po Renole, ktorý sa zameriava na celkovú detoxikáciu a celkovú regeneráciu, vplýva hlavne na obličky a močový mechúr.


Spôsob použitia:

Pred použitím dôkladne pretrepte (asi 21x). Informačné zložky sa zdynamizujú a účinnosť prípravku sa zvýši.


Dávkovanie:

Užívajte 3 až 9 kvapiek 1–3x denne, pol hodiny pred jedlom alebo po ňom. Užívajte najlepšie riedené vodou, prípadne nakvapkajte na lyžičku a užívajte priamo.

Na podporu detoxikácie tela je pri regeneračnej kúre vhodné zvýšiť príjem tekutín (pite aspoň 2l čistej vody denne, najlepšie po malých dávkach: každú pol hodinu 2 dcl vody).

Pri chronických ochoreniach odporúčame užívať minimálne dávky, v akútnych štádiách odporúčame dávky zvýšiť. V prípade prechodného zhoršenia stavu treba znížiť dávkovanie, kým zhoršenie nepominie, a až potom sa vrátiť k pôvodnému dávkovaniu. Nie je vhodné prestávať v užívaní prípravku pri reverznej reakcii (nepríjemný stav, napr. bolesti hlavy, prechodné zhoršenie príznakov), pretože ide o spätný regeneračný proces, pri ktorom sa môžu objaviť príznaky predchádzajúcich ochorení. Tento jav je príznakom pozitívnej regeneračnej reakcie, ktorá informuje o tom, že prichádza uzdravenie!

Pri ťažších a chronických stavoch odporúčame spočiatku nižšie dávkovanie a predchádzajúcu konzultáciu s lekárom.


Upozornenie:

Po 3 týždňoch užívania urobte vždy 1 týždeň prestávku.


Skladovanie:

Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote 10–25oC, chráňte pred mrazom.


Zloženie:

Repík lekársky, Lastovičník väčší, Lipkavec krížatý, Horec žltý, Bedrovník obyčajný, Skorocel kopijovitý, Nátržník vzpriamený, Silymarín z pestreca mariánskeho, Púpava lekárska, Veronika lekárska, Lomikameň zrnitý, Jablčník obyčajný, Palina abrotanová, Zanthoxylum piperitum (fagara).

Regalen ďalej obsahuje éterické oleje (napr. kardamómový, škoricový a gerániový) a informácie z rastlín, olejov a nerastov (napr. malachitu a bizmutu).



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Energy
155506

Tabuľka dát

Odporúčané davkovanie
Užívajte 3 až 9 kvapiek 1–3x denne
Obsah
30ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.