BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

AKCIA 2 x Prázdne črievko - pre ľahšie vyprázdňovanie 50g Medved natural

32,00 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Tieto probiotiká sú určené tak pre dospelých ako aj deti, ktorí majú zápchy, tvrdú stolicu a problémy s pravidelným vyprázdňovaním.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

PRÁZDNE ČRIEVKO 50G – PROBIOTICKÝ PRÁŠOK PRE ĽAHŠIE VYPRÁZDŇOVANIE


Prázdne črievko pre ľahké vyprázdňovanie je výživový doplnok vhodný pre deti od 3 rokov.


Tieto probiotiká sú určené tak pre dospelých ako aj deti, ktorí majú zápchy, tvrdú stolicu a problémy s pravidelným vyprázdňovaním. Zanedbanie čreva má pre zdravie celého organizmu fatálne následky.


Zloženie: Akáciová vláknina, obsiahnuté kultúry: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, L. casei, L. fermentum HEREDITUM LC 40.


Pôvod základnej zložky: EU


Bez lepku a laktózy, vhodné pre vegánov


Odporúčané dávkovanie: 1 zarovnanú odmerku (2g) denne užiť ráno pred jedlom rozmiešanú v studenej alebo vlažnej vode. Dávka sa môže individuálne zvýšiť u dospelých na 3 odmerky podľa stavu ako sa bude vyvíjať.


Počet kultúr:


1 dávka: 4 x 109 CFU/g


Odmerka je priložená v balení. Ak užívate súčasne antibiotiká, užite odporúčanú dávku až po 2 hodinách od užitia antibiotik. Neprekračujte denné odporúčané množstvo. Doplnok výživy neslúži ako náhrada vyváženej a pestrej stravy.


Skladovanie: v suchu pri teplote 8 až 23 °C. Chráňte pred priamym slnkom. Udržujte mimo dosahu malých detí.


Disclaimer: Podľa súčasnej legislatívy EU nesmieme uvádzať podrobnejšie informácie, ktoré by vo Vás mohli vzbudiť dojem zdravotného alebo liečebného účinku doplnkov na stránke, kde sa doplnky predávajú. I keď sa tieto prípravky užívali tisíce rokov pred prijatím nariadenia č. 1924/2006 a pomohli veľkému počtu ľudí. Nesmieme už uvádzať ani vedeckými výskumami renomovaných inštitúcií preukázané účinky doplnkov, pokiaľ sa nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný liek (liečivo). Vieme však, že ste na tom „lepšie“ ako toto nariadenie a že si viete nájsť doplňujúce informácie aj na iných, verejne prístupných zdrojoch.


Bifidobacterium infantis je vysoko špecializovaný mikrób (“prospešná baktéria”), ktorý sídli v črevnom mikrobióme.


Na rozdiel od iných baktérií v črevnom mikrobióme je Bifidobacterium infantis (tiež známy ako “b infantis” ) dedičný mikrób, ktorý sa často prenáša z matky na dieťa počas pôrodu. Akonáhle sa Bifidobacterium infantis usadí do črevného mikrobiómu, prekvitá a pomáha kultivovať prostredie, kde môže rásť ďalšie prospešné baktérie.


Bifidobacterium infantis :


Spolupracuje s inými črevnými mikrobiómovými baktériami pri získavaní energie z nestráviteľných živín, čo v konečnom dôsledku k vytvoreniu butyrátu

Zaberá priestor v črevnom mikrobióme, ktorý inak zaplnili potenciálne škodlivé mikróby

Je pozoruhodné, že veľa z toho, čo je známe o výhodách Bifidobacterium infantis , pochádza zo štúdií, ktoré sa robili u dojčiat .


Keď sa Bifidobacterium infantis dostane do čreva, hrá rozhodujúcu úlohu pri rozklade komplexných sacharidov, ktoré ľudské bunky nie sú dostatočne schopné. U dojčiat je táto zručnosť mimoriadne užitočná, pretože materské mlieko je primárne tvorené tukmi, cukrami, súborom nestráviteľných sacharidov, ktoré súhrnne označujú ako Human Milk Oligosacharidy (HMO), ktoré sú ťažko stráviteľné, ale obsahujú veľa cenných častí. Len veľmi málo organizmov je schopných rozložiť HMO a sprístupniť ich užitočné časti ďalej.


Lactobacillus acidophilus je jedným z najbežnejších typov probiotík a nachádza sa vo fermentovaných potravinách, jogurte ale aj vo výživových doplnkoch.


Lactobacillus acidophilus je druh baktérií nachádzajúcich sa v našich črevách. Je členom rodu baktérií Lactobacillus a hrá dôležitú úlohu v ľudskom zdraví. Produkuje – kyselinu mliečnu produkciou enzýmu nazývaného laktáza a tá rozkladá laktózu, čiže cukor nachádzajúci sa v mlieku, na kyselinu mliečnu. Laktobacily zaisťujú, že výstelka čriev zostáva neporušená.


Acidophilus navyše pomáha zvýšiť množstvo ďalších zdravých baktérií v čreve, vrátane iných laktobacilov a bifidobaktérií. Môže tiež zvýšiť hladinu mastných kyselín s krátkym reťazcom, ako je butyrát, ktoré podporujú zdravie čriev.


Acidophilus bráni vzniku hnačky. Navyše, keď sa L. acidophilus skonzumuje v kombinácii s iným probiotikom, môže pomôcť pri redukcii hnačky spôsobenej rádioterapiou u dospelých pacientov s rakovinou. Rovnako môže pomôcť znížiť hnačky spojené s antibiotikami a bežnou infekciou nazývanou Clostridium difficile (klostrídiové infekcie čreva).


Acidophilus pomáha liečiť a predchádzať vaginálnym infekciám. Laktobacily sú zvyčajne najbežnejšou baktériou vo vagíne.


Zdravé baktérie ako L. acidophilus pomáhajú zosilniť imunitný systém, a tak znížiť riziko vírusových infekcií.


Existujú dôkazy, že kombinácia L. acidophilus s prebiotikami alebo nestráviteľnými sacharidmi, ktoré pomáhajú rastúcim dobrým baktériám, pomáha zvýšiť hladinu HDL cholesterolu a znížiť hladinu cukru v krvi.


Lactobacillus casei, tiež označovaný ako L. casei je mikroorganizmus, ktorý nie je patogénny a nepoškodzuje ľudské telo. Lactobacillus casei je užitočná baktéria, ktorá žije v črevách, ale aj v ústach človeka. Úrovne pH sú minimalizované tvorbou kyseliny mliečnej, čo určuje tráviaci systém na spomalenie vývoja škodlivých baktérií.


Kvasené alebo surové mliečne výrobky a tiež fermentovaná alebo čerstvá zelenina môžu obsahovať L. casei. Napríklad produkty, ktoré môžu obsahovať túto baktériu, sú syr, jogurt, fermentované zelené olivy a mnoho ďalších druhov potravín.


Uvádza sa, že Lactobacillus casei má vlastnosti, ktoré môžu pomôcť ľudskému zdraviu. Môže sa tiež zlepšiť a zintenzívniť trávenie. Poruchy, ako je hnačka, sa dajú zvládnuť pomocou niektorých kmeňov baktérií, zatiaľ čo iné druhy kmeňov môžu zmierniť zápaly čriev. L. casei môže tiež znížiť intoleranciu laktózy a spôsobiť zmiznutie príznakov zápchy, čo všetko vedie k lepšej funkcii imunitného systému.


Táto baktéria je priateľská, preto podporuje zdravý vývoj imunity vedúci k ochrane pred mikroorganizmami produkujúcimi choroby. Zlepšuje tiež trávenie, po ktorom nasleduje správne vstrebávanie potravy a živín. Ľuďom trpiacim Crohnovou chorobou a tiež deťom, ktoré prekonajú kritické hnačky, bude L. casei skutočne nápomocný.


Štúdia uskutočnená v roku 2006 dokázala, že probiotiká majú vplyv na zníženie nekompetickej hnačky akútnej infekcie u hospitalizovaných detí, choroby, ktorá môže byť tiež spôsobená príjmom antibiotík. Okrem toho, keďže L. casei je probiotikum, malo to pozitívne účinky na zdravie kriticky chorých detí, ktoré trpeli silnými hnačkami.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29658

Tabuľka dát

Zloženie
Akáciová vláknina, obsiahnuté kultúry:
Odporúčané davkovanie
1 zarovnanú odmerku (2g) denne užiť ráno pred jedlom rozmiešanú v studenej alebo vlažnej vode.
Obsah
50g
Kvalita
Vegan
Podľa použitia
Cholesterol
Crohnova choroba
Imunita
Trávenie
Zápaly
Zápcha

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.