BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

LACTOFERIN 200mg pure 60 kapsúl Medved natural

35,00 €
S DPH
5 položky
Lactoferin z kvalitnej suroviny s viac ako 95% laktoferínu.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

LACTOFERIN PURE


Výhody laktoferínu

LACTOFERIN pure obsahuje 200 mg prírodného laktoferínu v každej kapsule. Vysoko kvalitný čistený laktoferín


Laktoferín sa získava z kravského mlieka, ale neobsahuje žiadne alergény ani laktózu. Náš produkt obsahuje laktoferín najvyššej kvality očistený od lipopolysacharidov (LPS). LPS sú látky resp. častice baktérií, ktoré spúšťajú zápaly. Je veľmi dôležité, aby laktoferínový prípravok neobsahoval žiadnu prímes LPS. LPS má negatívny vplyv na priaznivé vlastnosti laktoferínu a môže nežiaduco aktivovať imunitný systém.

LACTOFERIN pure je kvalitný doplnok stravy pre širokú cieľovú skupinu, je neutrálny a bezpečný aj pre deti.


Zloženie: Laktoferín, akáciová vláknina, Kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza.


Pôvod základnej zložky: EU


Upozornenie: Doplnky výživy neslúžia ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Neprekračujte denné odporúčané dávkovanie. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Užívanie prípravku počas tehotenstva a dojčenia je nutné vopred konzultovať s lekárom.


Skladujte v uzatvorenej nádobe, v suchu, pri teplote do 25° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Bez lepku, bez farbív.


Odporúčané dávkovanie: 2 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom vody.


Množstvo účinných látok na 2 kapsule *RVH


Laktoferín 400 mg —


*RVH – referenčná výživová hodnota


Obsah balenia: 60 kapsúl


Čo je to Lactoferín? A načo slúži? A čo je najlepšie na imunitu? Prečo máte Lactoferín keď už na imunitu máte mnohé výrobky?


Lactoferín je telu vlastná látka, ktorú si každý z nás tvorí sám. Vďaka svojim antivírusovým, antibakteriálnym a imunomodulačným vlastnostiam hrá laktoferín veľmi dôležitú úlohu v imunitnom systéme každého človeka. Lactoferín je teda látka telu vlastná a absolútne bezpečná!


Laktoferín podporuje obranu proti patogénom (vírusom a baktériám resp. plesniam) počas akútnej infekcie. Keďže väčšina z vás hľadá čosi čo hneď zaberie pri infekcii a dokáže rýchlo nabudiť imunitu aby čo najrýchlejšie zvládla prichádzajúci patogén tak Lactoferín je na toto vynikajúci. Je priam predurčený aby sa užíval nie každodenne, ale len v čase keď prepukne choroba. Preto je ho dobré mať doma ako prvú pomoc v prípade choroby.


Lactoferín sa neužíva stále – preventívne ako napr. Immuse ale pri akútnej fáze infekcie. Je teda ako prvá pomoc na rýchle zvládnutie choroby.


Lactoferín dokáže označovať bunky kde sú vnútrobunkové parazity a týmto označením sú viditeľné pre imunitné bunky. Bunky napadnuté patogénmi po označení Lactoferínom môžu byť sú zničené imunitou. Toto je dôležité pri boréliách, chlamýdiách, HPV víruse, Epstein barovej vírues (mononukleóza), toxopalzách a pod. Lactoferín je teda veľmi dôležitý pre tých čo majú chronické infekcie a nevedia sa zbaviť patogénu.


Lactoferín im tu dokáže veľmi pomôcť. A týchto problémov v populácii pribúda neuveriteľnym tempom. Takto Lactoferín bráni chronickým zápalom v tele.


Lactoferín pomáha opravovať poškodené tkanivo po infekcii.


Hneď po prekonaní infekcie sa prirodzene musí znížiť reakcia imunitného systému a tým aj zápalový proces. Okrem toho po zápalovej reakcii telo musí opraviť poškodenia, ktoré tam vznikli. Aj tu je nápamocný Lactoferín tiež. Dokáže pomáhať regenerovať po chorobe. Napr. to sú prípady kedy prebehne infekčná choroba a človeka následne trápi dlho kašeľ. Zápal poškodil tkanivo a regenerácia nebola ukončené, zápal tam prebieha a dráždi na kašeľ a človek sa ho nevie zbaviť.


Lactoferín berie baktériám výživu a tým im znemožňuje prežitie a bráni vírusom vstupe do buniek čím bráni šíreniu infekcie. Lactoferín podporuje rast zdraviu prospešných baktérií.


Podávanie laktoferínu znížilo priepustnosť tenkého čreva spôsobené liekom proti bolesti. Teda Lactoferín rieši aj deravé črevo.


Čo je pri Lactoferíne dôležité?


Je to stupeň čistoty. Stupeň čistoty laktoferínových prípravkov je veľmi dôležitý, pretože nečistoty môžu ovplyvniť schopnosť laktoferínu pomáhať nášmu zdraviu.


Čím dokáže byť znečistený Lactoferín?


Lactoferín dokáže byť znečistený časticami baktérií. Ak je Lactoferín znečistený časticami baktérií, Nedokáže si plniť svoju funkciu a pomáhať tak imunite. Náš Lactoferín má viac ako 98% čistotu. Jedná sa o mimoriadne vysokú kvalitu. Surovina, ktorú sme použili v našom výrobku je úplná svetová špička a použili sme ju preto, aby sme vám priniesli výrobok, ktorý je čistý a pomáha.


Okrem toho je pre účinnosť Lactoferínu kľúčové aj to, aby sa pri čistení oddelil denaturovaný Lactoferín (ten v tele nemá zdraviu prospešné účinky) lebo je neaktívny. Samozrejme toto výrobca suroviny, ktorú používame si tiež stráži.


Lactoferin pure je výrobok vrcholnej svetovej kvality. Tento výrobok vám môže pomôcť zvládať akútne infekcie ale zlepšiť aj chronické infekcie boreliózy a pod. , zároveň vám pomôže s tým, aby sa telo dokázalo dobre zregenerovať po infekcii a nevznikali po chorobách ďalšie zdravotné komplikáci.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29700
5 položky

Tabuľka dát

Skladovanie
v uzatvorejenj nádobe, v suchu, pri teplote do 25° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Zloženie
Laktoferín, akáciová vláknina, Kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza.
Odporúčané davkovanie
2 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
60 kpsl
Podľa použitia
Borelióza
Deravé črevo
Imunita
Kašeľ
Trávenie
Vírusy, baktérie , plesne
Zápcha
Upozornenie
Doplnky výživy neslúžia ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Neprekračujte denné odporúčané dávkovanie. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Užívanie prípravku počas tehotenstva

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.