BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Nenafukuj 60 kapsúl 46g Medved natural

20,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Výrobok Nenafukuj obsahuje patentovanú zmes kurkumín fospfolipového komplexu a boswelia fosfolipidového komplexu, doplneného o extrakt zo zázvoru. Tento výrobok zvyšuje antioxidačnú ochranu čreva, normalizuje mikroflóru v tenkom čreve a zlepšuje trávenie. Zlepšuje prechod potravy črevom, znižuje pocit nepohodlia v bruchu.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Výrobok Nenafukuj obsahuje patentovanú zmes kurkumín fospfolipového komplexu a boswelia fosfolipidového komplexu, doplneného o extrakt zo zázvoru. Tento výrobok zvyšuje antioxidačnú ochranu čreva, normalizuje mikroflóru v tenkom čreve a zlepšuje trávenie. Zlepšuje prechod potravy črevom, znižuje pocit nepohodlia v bruchu.


Správne fungujúca črevná mikroflóra hrá kľúčovú úlohu v celkovom zdraví človeka. Optimálne fungovanie čreva je nevyhnutné pre správne fungovanie celého tela. Medzi čoraz viac vyskytujúce tráviace problémy znižujúce kvalitu života patria kŕče v bruchu, nadúvanie, nafukovanie a bakteriálne prerastanie – SIBO, syndróm dráždivého čreva či divertikulitída.


Nenafukuj


podporuje mikloflóru v tenkom čreve

znižuje pocit nepohodlia v bruchu

zlepšuje trávenie

zmierňuje pocit nafúknutia

zvyšuje antioxidačnú ochranu čreva

obnovuje rovnováhu v tráviacom trakte

Nenafukuj je revolučný výrobok, ktorý predstavuje odpoveď na problémy s nadúvaním a ďalšími tráviacimi ťažkosťami. Obsahuje patentovanú zmes kurkumínu a boswélie vo forme fosfolipidového komplexu, ktorý zabezpečuje lepšie vstrebávanie. Tieto dve účinné látky sú navyše doplnené o extrakt zo zázvoru. Táto unikátna kombinácia prírodných zložiek prináša množstvo výhod.


Jednou z hlavných výhod produktu Nenafukuj, je zvýšená antioxidačná ochrana čriev, čo pomáha chrániť naše telo pred škodlivými účinkami voľných radikálov. Taktiež normalizuje mikroflóru v tenkom čreve, čo je kľúčové pre správne trávenie a vstrebávanie živín.


Nenafukuj tiež zlepšuje prechod potravy črevom, čo znižuje pocit nepohodlia v bruchu a zamedzuje tvorbe plynu. Jeho účinné látky majú protizápalové vlastnosti, čo môže pomôcť pri zmiernení nepríjemných symptómov spojených s rôznymi tráviacimi ochoreniami.


Náš nový produkt Nenafukuj vám môže pomôcť zbaviť sa starostí spojených s nadúvaním a užiť si zdravšie a pohodlnejšie trávenie. Prinášame vám prírodné riešenie, ktoré pomáha obnoviť rovnováhu vo vašom tráviacom systéme a zlepšiť kvalitu vášho života.


Odporúčaná denná dávka dospelého: 1× denne 2 kapsuly do hodiny po jedle zapiť dostatočným množstvom vody.


Zloženie: Extrakt z podzemku Kurkumy pravej (Curcuma longa) a Kadidlovníka pilovitého (Boswellia serrata) vo forme fosfolipidového komplexu, extrakt z podzemku Ďumbiera lekárskeho 4:1 (Zingiber officinale), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, vláknina z Akácie senegálskej (Acacia senegal), protihrudkujúca

látka: stearan horečnatý.


Pôvod základnej zložky: EU


Upozornenie: Nádobku uchovávajte uzatvorenú, mimo dosahu malých detí. Prípravok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.


Skladovanie: Skladujte v uzatvorenej nádobe, v suchu, pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Množstvo účinných látok 2 kapsuly *RVH

Extrakt z Kurkumy pravej

a Kadidlovníka pilovitého 4:1 760 mg –

Extrakt z Ďumbiera lekárskeho 400 mg –

Akáciová vláknina 120 mg –

*RVH – Referenčná výživová hodnota


Bez lepku, bez farbív, bez GMO



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29717
2 položky

Tabuľka dát

Zloženie
Extrakt z podzemku Kurkumy pravej (Curcuma longa) a Kadidlovníka pilovitého (Boswellia serrata) vo forme fosfolipidového komplexu, extrakt z podzemku Ďumbiera lekárskeho 4:1 (Zingiber officinale), kap
Odporúčané davkovanie
1× denne 2 kapsuly do hodiny po jedle zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
46g
Podľa použitia
Plynatosť
Trávenie

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.