BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

AA imunita 30 kapsúl 23g

20,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
je určená pre vyrovnanie nerovnováhy imunity, ktorá môže viesť k rôznym zdravotným problémom, vrátane autoimunitných ochorení, alergií, astmy, atopie a chronického zápalu.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

AA imunita je určená pre vyrovnanie nerovnováhy imunity, ktorá môže viesť k rôznym zdravotným problémom, vrátane autoimunitných ochorení, alergií, astmy, atopie a chronického zápalu.


Rovnováha imunity je kľúčová pre správne fungovanie imunitného systému.


Základom produktu AA imunita je:

Patentovaný extrakt zo semien Černušky siatej (Nigella sativa), ktorý má dokázané účinky na imunitu a na znižovanie zápalov. Patentovaný extrakt z nigella sativa obsahuje 5% tymochinónu.


V našom extrakte z čiernej rasce je garantované množstvo tymochinónu a je vyrobený patentovanou technológiou zaručujúcu stabilitu tymochinónu.


Tymochinón:

- má silné protizápalové vlastnosti

- antimikrobiálne vlastnosti

- je imunomodulačný, čo znamená, že nadmerne nestimuluje ani nepotláča imunitnú odpoveď, takže je bezpečný pre ľudí s autoimunitnými ochoreniami.


Postiobitikum Lactobacillus plantarum L-137 podporuje tú časť imunity, ktorá je pri astme, alergiách, atopickom ekzéme, žihľavke či histamínovej intolerancii výrazne oslabená. Oslabenie imunity vedie napr. k častým chorobám/infekciách. Ak sa vyrovnáva nerovnováha imunity pri vyššie spomínaných zdravotných problémoch, zmierňuje to priebeh ochorenia.


Tým, že je táto baktéria neživá nezvyšuje tvorbu histamínu, histaminici sa jej teda nemusia báť.


Postiobitikum Lactobacillus plantarum L-137 patrí medzi probiotické baktérie s najsilnejším účinkom na posilnenie imunity v boji s patogénmi. Užívanie Lactobacillus plantarum L-137 zvyšuje tvorbu IgG protilátok a znižuje tvorbu IgE protilátok, ktoré sa nadmerne tvoria pri alergiách, atopickom ekzéme, žihľavke, histamínovej intolerancii a pod.


Výrobok AA imunita je obohatený o vitamín B7, ktorý priaznivo pôsobí na sliznice ako imunitnú bariéru, ktorá často trpí pri zápaloch a alergiách ako aj bioaktívny vitamín B12, ktorý napr. pri astme pôsobí protizápalovo.


Zloženie: Extrakt zo semien Černušky siatej (Nigella sativa, s 5% obsahom tymochinónu), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, vitamín C (kyselina L – askorbová), postbiotikum Lactobacillus plantarum L – 137, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý, vitamín B12 (metylkobalamín), biotín (D – biotín).


Pôvod základnej zložky: EU


Upozornenie: Nádobku uchovávajte uzatvorenú, mimo dosahu malých detí. Prípravok nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Pre tehotné a dojčiace ženy odporúčame konzultovať užívanie doplnku s ošetrujúcim lekárom. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.


Skladujte v uzatvorenej nádobe, v suchu, pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula denne zapiť dostatočným množstvom

vody.



Obsah balenia: 30 kapsúl.


Množstvo účinných látok 1 kapsufla *RVH

Extrakt z Černušky siatej

(Nigella sativa s 5% obsahom tymochinónu) 500 mg -

Vitamín C 100 mg 125%

Postbiotikum Lactobacillus plantarum L - 137 50 mg -

Biotín 50 mg 100%

Vitamín B12 2,5 mcg 100%

*RVH – Referenčná výživová hodnota



Bez lepku, bez farbív, bez GMO


Obal z biodegradovateľného materiálu.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29726
2 položky

Tabuľka dát

Zloženie
Extrakt zo semien Černušky siatej (Nigella sativa, s 5% obsahom tymochinónu), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, vitamín C (kyselina L – askorbová), postbiotikum Lactobacillus plantarum L – 137, pro
Odporúčané davkovanie
1 kapsulu denne zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
30kpsl
Podľa použitia
Imunita
Onkologické ochorenie
Vírusy, baktérie , plesne
Zápaly

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.