BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

LongVida® optimalizovaný Kurkumín 60 kapsúl Medved natural

22,00 €
S DPH
3 položky
optimalizovaný kurkumín bez pridania piperínu, pre duševnú výkonnosť
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Prečo LongVida® – optimalizovaný kurkumín?


Lepšia absorpcia a dlhší účinok

Bezpečné dlhodobé použitie – bez prísad, ktoré dráždia tráviaci trakt alebo môžu ovplyvniť dôležitú detoxikačnú funkciu pečene, ako napríklad čierne korenie (piperín), ktoré sa často používa na optimalizáciu absorpcie

Jediná forma, ktorá preukázateľne preukázala mozgu cez hematrickú bariéru

Kurkumín je súčasťou kurkumy. Kurkumín v doplnku Longvida® optimalizovaný kurkumín je zakotvený do optimalizovanej matrice a je rozpustný v tuku. Ako voľný kurkumín už vstupuje do krvného riečišťa, kde je k dispozícii dlhú dobu. Voľný kurkumín prekonáva hematoencefalickú bariéru, a tak sa môže dostať do mozgu. Biologická dostupnosť kurkumínu obsiahnutého v Longvida® optimalizovanom kurkumíne je 65krát vyššia než u bežného kurkumínu.


Zloženie: akáciová vláknina, LongVida® – optimalizovaný extrakt z kurkumínu, kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza. Vegan.


Bez lepku, bez farbív, bez laktózy.


Odporúčané dávkovanie: 2 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom vody.


Pôvod základnej zložky: EU/mimo EU


Upozornenie: Doplnky výživy neslúžia ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Neprekračujte denné odporúčané dávkovanie. Užívanie prípravku počas tehotenstva a dojčenia je nutné vopred konzultovať s lekárom.


Množstvo účinných látok 2 kapsule *RVH

LongVida® – optimalizovaný

extrakt z kurkumínu 400 mg —

*RVH – referenčná výživová hodnota

Obsah balenia: 60 kapsúl


Pri akých problémoch môžete využiť tento doplnok?


tráviace problémy, zápchy, bolesti kĺbov, svalov, hlavy, alergie, astmy, psychické problémy, problémy so spánkom, časté infekcie, po antibiotickej liečbe, kožné problémy.


? Pre duševný výkon

? Kurkumín s optimalizovanou biologickou dostupnosťou (Longvida® optimalizovaný kurkumín): minimálne 65-krát vyššia biologická dostupnosť ako konvenčný kurkumín

? Prechádza hematoencefalickou bariérou, dostáva sa do mozgu

? Bez extraktu piperín/paprika: žiadne liekové interakcie


Longvida® ponúka 65-krát vyššiu biologickú dostupnosť

Kurkumín, zložka kurkumy, ponúka množstvo výhod, ale bohužiaľ kurkumín vo svojej natívnej forme má veľmi nízku biologickú dostupnosť. To znamená, že len veľmi malá časť skonzumovaného množstva sa vstrebe v čreve a skutočne sa dostane do cieľového tkaniva.


Výrobok obsahuje špeciálny kurkumín Longvida®. Longvida® ponúka optimalizovanú formu kurkumínu, v ktorej je kurkumín zabudovaný do matrice rozpustnej v tukoch. Optimalizovaná lipofilná matrica pôsobí ako všestranná ochrana pre kurkumín a umožňuje mu účinný vstup do krvného obehu.


Použitá technológia SLCP™ (Solid Lipid Curcumin Particle) je zodpovedná za špeciálne vlastnosti Longvida®. Zabezpečuje celistvosť kurkumínu v žalúdku, vysokú rýchlosť vstrebávania do krvi a optimálny transport do cieľového tkaniva. A Longvida® je bezpečná.


Longvida® – výhody na prvý pohľad:


Longvida® má 65 až 285-krát vyššiu biologickú dostupnosť ako konvenčný kurkumín.

Longvida® vstupuje do krvi ako voľný (nedeaktivovaný ani metabolizovaný) kurkumín, kde zostáva dlhý čas.

Voľný kurkumín z Longvida® prechádza hematoencefalickou bariérou a dostáva sa do mozgu.

bez extraktu z čierneho korenia (piperínu)

Kurkumín sa často kombinuje s piperínom (extrakt z čierneho korenia) v doplnkoch stravy na zlepšenie biologickej dostupnosti. Piperín však môže ovplyvniť metabolizmus liečiv a viesť k interakciám.

Kurkumín obsiahnutý v kapsule ponúka vysokú biologickú dostupnosť bez pridania piperínu.


Potrebujete vyhrať boj s patogénmi? Toho veľkého bojovníka s patogénmi musíte poznať!


Tí z vás, ktorí trpia rôznymi bakteriálnymi a plesňovými nákazami mali by upriamiť svoju pozornosť na kurkumín.


Kurkumín vykazuje významnú antibakteriálnu a protiplesňovú aktivitu. Účinky kurkumínu vedci spájajú s jeho chelatačnými vlastnosťami. Chelatácia je schopnosť pevne viazať ióny kovov a vylučovať ich z tela vonku. Je známe že baktérie a plesne potrebujú na prežitie a množenie v tele hostiteľa ( človeka) ióny železa. Kurkumín dokáže pevne vyviazať tieto voľné ióny a tým znemožňuje rozmnoženie patogénov. Podobným chelatačným spôsobom pôsobia napríklad antibiotiká zo skupiny tetracyklínov (minocyklín, tetracyklín). Kurkumín na rozdiel od tetracyklínov nemá závažné nežiadúce účinky.


Tí z vás, ktorí sa začnú obávať o svoju chudokrvnosť nebojte sa. Nič také nehrozí!


Kurkumín s patentovanou technológiou LongaVida vám zabezpečí 65-násobne vyššiu biologickú využiteľnosť ako bežne prípravky s kurkumínom na trhu!


6. dôvodov, prečo užívať kurkumín


1. Podporuje funkciu nervového systému


Výskum kurkumínu potvrdil, že napomáha kognitívnej funkcii. Používanie výživových doplnkov s kurkumínom podporuje pamäť, stimuluje pokoj a uspokojenie a vyrovnáva hladinu stresu. Kurkumín nie len okorení vaše jedlo, ale môže aj prispieť k pozitívnym zmenám na zdraví nášho mozgu a jeho funkcii.


2. Pomáha udržiavať zdravé plúca a vyššie dýchacie cesty


Jeho úloha pri liečbe pľúcnych ochorení preukázala pozitívne výsledky. Vďaka schopnosti pomôcť neutralizovať v našom tele voľné radikály a odstrániť hlieny z dýchacích ciest, kurkumín dokáže pomôcť uvolniť vykašliavanie a zlepšiť dýchanie.


3. Podporuje funkciu srdca


Užívanie kurkumínu môže priniesť dodatočnú podporu voči faktorom, spôsobujúcim kardiovaskulárne ochorenia. Aj zdraví dospelí, by mali zvážiť užívanie kurkumínových dopnkov na podporu produkcie a kvality krvého obehu. Zlepšenie arteriálneho zdravia prinášajú produkty, bohaté na biologickú dostupnosť.


4. Povzbudzuje imunitu


Kurkumín je váš najlepší priateľ keď príde na podporu vašej imunity. Počas zosilňovania prebiehajúcich procesov, kurkumínové zložky pomáhajú optimalizovať imunitné vyváženie, ktoré je neustále kompromisované chronickým stresom, deficitom vitamínov, nekvalitným spánkom a vystavovaniu sa toxínom.


5. Pomáha udržiavať zdravú pečeň


Pečeň zohráva veľmi dôležitú úlohu v tele, premieňa živiny na zložky, ktoré telo dokáže spracovať, uchováva ich a dodáva ich v podobe zdravých buniek. Kurkumín má pozitívny efekt na tukové zásoby, zabraňuje ich hromadeniu a umožňuje ich elimináciu v pečeni.


6. Prispieva k silným kostiam a kĺbom


Chrupavka prirodzene s pribúdajúcim vekom mizne z kĺbov, a naše kosti tak nedostávajú dostatočnú pružnosť akú potrebujú. Bolesť kĺbov a zápal sú nočná mora, ktorá najčastejšie zasahuje bedrá, kolená a prsty a prináša nám bolesť. Kurkumín môže napomáhať obnovu chrupavky, prinášať lepšiu pružnosť kostiam a vám tak dovolí navštíviť miesta kam ste chceli ísť a venovať sa aktivitámi, ktoré máte radi, hlavne bez bolesti.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29730
3 položky

Tabuľka dát

Zloženie
Vláknina z Akácie senegalskej (Acacia senegal, 215 mg v 1 kapsule), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, IMMUSE® – Lactoccocus lactis kmeň Plasma (50 mg v 1 kapsule).
Odporúčané davkovanie
1 kapsulu denne zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
30kpsl
Kvalita
Vegan
Podľa použitia
Alergia
Astma
Bolesti chrbta
Depresie, úzkosť
Dýchacie cesty
Imunita
Kosti
Kĺby
Mozog
Nervy, regenerácia
Pečeň
Pokožka
Spánok
Srdce
Vírusy, baktérie , plesne
Zápaly
Zápcha

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.