BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

VAGI flora PROBIO 30 kapsúl Medved natural 5,5g

30,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Probiotický doplnok výživy určený špeciálne pre ženy na podporu vaginálnej flóry.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Probiotický doplnok výživy určený špeciálne pre ženy na podporu vaginálnej flóry.


Zloženie: Kozia srvátka, laktóza, hydroxypropylmetylcelulóza (rastlinný obal kapsule), obsiahnuté kultúry:

L. acidophilus, L. casei, L. crispatus, L. rhamnosus


Neobsahuje lepok, umelé arómy, konzervačné látky. Obsahuje laktózu.


Odporúčané dávkovanie: 1 kapsulu denne užiť pred spaním.

1 kapsula: počet kultúr 2 x 109 CFU


Ak súčasne užívate antibiotiká, užite doplnok až po 2 hodinách od užitia antibiotík.


Neprekračujte denné odporúčané množstvo. Doplnok výživy neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy.


Skladovanie: v suchu pri teplote 8 až 23°C


Udržujte mimo dosahu malých detí.


Obsah balenia: 30 kapsúl


Aj vám sa vracajú bakteriálne vaginózy a máte pocit že antibiotiká ako keby neúčínkovali?


Bakteriálna vaginóza je stav, kedy sa vo vagíne premnožia niektoré druhy choroboplodných baktérií a zníži sa množstvo zdraviu prospešných baktériíi. Výsledkom zmeny v bakteriálnom zložení môže byť výtok a nepríjemný zápach pripomínajúci zápach rýb. Školská medicína, ktorú zastupujú lekári lieči tento stav antiobiotikami so snahou pozabíjať baktérie zodpovedné za tento nepríjemný problém.


Mnoho žien však prežíva návrat bakteriálnych vaginóz a antibiotiká u nich fungujú veľmi obmedzene. Prečo je to tak? Tu je vysvetlenie. Baktérie si vo vagíne vytvárajú biofilmi.


Biofilmy sú tenké vrstvy slizu, kde baktérie dokážu dobre odolávať antibiotikám! Biofilm obsahuje mnohé mikroorganizmy, ktoré neskutočne dobre spolupracujú na svojom prežití! Táto spolupráca umožňuje škodlivým baktériám dobre prežívať a v našom tele spôsobovať oveľa väčšie škody na zdraví ako jednotlivé baktérie žijúce mimo biofilmu. A ženská vagína je jedno z miest kde sa tieto biofilmy dobre tvoria a odolávajú tak antibiotikám.


Jedným zo spôsobov ako narušiť tieto biofilmi je nasadiť baktérie, ktoré ich narúšajú a sú to napr. laktobacily. Laktobacily dokážu tvoriť látky ktoré narúšajú biofilmi a pomáhajú tak liečiť oblasť zasiahnutú biofilmom.


Ak sa bavíme o vaginálnych problémoch tak vo výrobku VAGI flora, nájdete špeciálne kmene baktérií, ktoré obnovujú:


zdravú mikroflóru vagíny

narúšajú biofilmi choroboplodných mikroorganizmov

posilňujú imunitu vagíny


Ak teda máte problémy s výtokmi, zápachom ale pociťujete nekomfort v intímnej oblasti odporúčam vám použite VAGI flóru.


Prečo ženy často trpia?


Vaginóza je stav, kedy sa premnožia choroboplodné baktérie a plesne a zároveň stúpne pH (stane sa menej kyslým). Je to nepríjemný stav pre každú ženu, ktorý sa prejavuje pálením, svrbením alebo aj zápachom. Aby sa týmto stavom predišlo je potrebné aby bola vagína osídlená vhodnými baktériami.


Na zabránenie množenia choroboplodných baktérií a plesni je dôležité, aby vagínu osídľovali baktérie, ktoré dokážu vyrábať peroxid vodíka. Peroxid vodíka totiž ničí choroboplodné baktérie. Medzi kmene ktoré dokážu tvoriť peroxid vodíka patria aj Lactobacillus crispatus a Lactobacillus acidophilus.


Laktobacily a ich prežitie vo vagíne je závislé od hladiny ženských pohlavných hormónov – estrogénov. Estrogény sa tvoria a vylučujú hlavne vaječníkmi. Preto sa vaginálny mikrobióm žien v priebehu života mení podľa hladiny hormónov.


Zvýšenie hladiny estrogénov počas puberty spôsobí zhrubnutie vaginálnej sliznice a umožňuje tvorbu glykogénu vo vagíne. To umožní zlepšiť výživu pre baktérie (baktérie požierajú glykogén a vďaka nemu dobre prežívajú). Do vagíny sa laktobacily dostávajú napr. z konečníka.


Pri menštruácii zásadité pH krvi zvyšuje pH (pH sa mení na menej kyslé) v pošve. Podiel laktobacilov sa zníži, čím zostane viac priestoru pre choroboplodné baktérie a plesne.


Počas tehotenstva žena tvorí viac hormónov (napr. estrogény, progesterón, oxytocín atď.), čo vedie k zvýšeniu množstva laktobacilov. Čím viac sa zvyšuje tvorba estrogénu, tým viac glykogénu uvoľňujú vaginálne bunky, a to slúži ako zdroj energie nielen pre laktobacily ale aj pre Candidu albicans. To je dôvod, prečo sú tehotné ženy náchylnejšie na plesňové infekcie ak im chýba dostatok správnych laktobacilov.


Počas menopauzy je možné pozorovať postupný pokles hladiny estrogénu a tým aj hladiny laktobacilov. Tento jav sa líši od ženy k žene. Vaginálna suchosť sa vyskytuje u 55 až 70% žien počas menopauzy.


Tento prípravok obsahuje kmene, ktoré vám pomôžu udržať vaginálnu flóru zdravú


Naučili sme sa zabíjať aby sme prežili ale pre prežitie je dôležitejšie podporovať život. Myslíte si to aj vy?


Jedným z výdobytkov modernej civilizácie a vedy boli nepochybne antibiotiká. Antibiotiká bol senzačný objav a dokázali zachrániť milióny životov. V čase svojho vzniku boli antibiotiká senzáciou a ľudia boli nadšení, ako dokážu riešiť často dovtedy neriešiteľné problémy. Vďaka vtedajšiemu poznaniu sa z baktérií urobili nepriatelia a antibiotiká sa stali pre ľudí doslova zázrakom.


Ale ako prebiehal čas, zrazu sme okrem liekov s účinkom zabíjať baktérie, vymysleli aj mnohé chemikálie a iné lieky s antibiotickým účinkom a zabíjanie baktérií pokračovalo, aj keď sme neužívali antibiotiká.


Medzi tým však poznanie pokročilo a zrazu veda odhalila to, že baktérie nie sú len zlé, ale sú aj dobré a ľudia bez nich nedokážu dobre prežiť. Ale to sme už v plnom prúde používali lieky a chemikálie, ktoré nám ničili aj zdraviu prospešné baktérie.


Navyše sme si ešte vymysleli a začali praktizovať životný štýl, ktorý nie je priateľský k dobrým baktériám v našom tele.


A aké to má následky? Okrem imunitných problémov (imunitné reakcie sú veľmi ovplyvnené baktériami v ľudskom tele) sa ukazuje, že baktérie a ich zloženie zasahujú aj do takých sfér života, ako je tehotenstvo či pôrod.


Predčasný pôrod je čosi, čo trápi čoraz viacej žien. Jednou z príčin predčasného pôrodu môže byť aj narušenie prirodzeného zloženia baktérií vo vagíne ženy. A nielen zloženie baktérií vo vagíne, ale bakteriálne zloženie v ústnej dutine dokáže ovplyvniť priebeh tehotenstva. Pri paradentóze dochádza k neustálemu kontaktu s baktériami, ktoré aktivujú zápaly a vyskytujú sa v ústnej dutine ľudí trpiacich paradentózou v nadmernom množstve.


Ľudia často nechápu, že to, čo sa deje v jednej časti tela, ovplyvňuje aj iné časti tela. Prehĺtanie zápalových baktérií a toxínov, ktoré tieto baktérie tvoria, ovplyvňuje celé telo. Navyše v ústnej dutine sa tvoria zápaly. Toto všetko ovplyvňuje celé telo a dokonca vaginálny mikrobióm ( zloženie baktérií vo vagíne ženy). Dokonca posledné zistenia hovoria o vplyve na mozog a srdce.


Ako vidíte, naučili sme sa baktérie zabíjať a zabíjanie baktérií nám zabezpečilo na začiatku prežitie. Ale baktérie sme zabíjali aj zlou životosprávou. Popritom sme si neuvedomili, že nikdy nezabijeme všetky, a “zlé” baktérie sa dokážu veľmi rýchlo rozmnožiť a spôsobovať problémy. Čo sme sa nenaučili je “vypestovať” si dobré baktérie, ktoré sa nám strácajú z tela a “zlé” majú uvoľnenú cestu rýchlo a efektívne sa rozmnožovať a robiť nám problémy. A následky sú neraz aj v možných predčasných pôrodoch.


Na správne udržanie vaginálnej flóry je dobré požívať VAGI flóru.


Často sa opakujúce infekcie močových ciest môžu zvýšiť riziko rakoviny močového mechúra.


Rakovina, pre drvivú väčšinu strašiak ľudi a pravdepodobne štrašiak najväčší. Aby v tele vznikla rakovina musí byť telo vystavené mnohým negatívnym vplyvom. Mnohé poznáte ako cigaretový dym, rôzne chemikálie či ťažké kovy. Ale jeden vplyv pravdepodovne nepoznáte a môže viesť k rakovine močového mechúra. Tým vplyvom je častý zápal močových ciest.


Prevažnú väčšinu infekcií močových ciest spôsobujú takzvané uropatogénne baktérie E. coli. Tieto baktérie uvoľňujú toxín kolibaktín. Analýzou vzoriek moču sa zistilo, že kolibaktín sa nachádza

u štvrtiny pacientov so zápalmi močových ciest. Kolibaktín je pritom toxín so schopnosťami poškodiť DNA a spustiť tak rozvoj rakovinového bujnenia. Infekcie močových ciest majú prevažne ženy

a vačšina žien ich má aspoň raz za život. Infekcia môže prebiehať:


bez príznakov

môže sa obmedziť len na dolné močové cesty

môže postihnúť aj obličky


Aj keď infekcie prebiehajú bezpríznakovo baktérie tvoriace kolibaktín môžu poškodiť DNA buniek a zvýšiť tak pravdepodobnosť rakoviny močového mechúra.


A čo s tým?


V boji s choroboplodnými baktériami nám vedia pomôcť znova dobré baktérie. Tie dokážu vytvárať prostredie nevhodné pre život choroboplodných baktérií. Dostatok dobých baktérii vo vagíne bráni tomu aby sa rozšírili do obasti močového mechúra choroboplodné baktérie a zabraňujú tak zvýšenej náchylnosti na gynekologické infekcie, ale aj zápaly močových ciest. Odporúčame výrobok Vagi flora.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29737
2 položky

Tabuľka dát

Zloženie
Kozia srvátka, laktóza, hydroxypropylmetylcelulóza (rastlinný obal kapsule), obsiahnuté kultúry: L. acidophilus, L. casei, L. crispatus, L. rhamnosus
Odporúčané davkovanie
1 kapsulu denne užiť pred spaním.
Obsah
30kpsl
Podľa použitia
Imunita
Kandidóza
Obličky
Vírusy, baktérie , plesne

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.