BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

PMS 120 kapsúl Medved natural

25,00 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Používa sa pri príznakoch predmenštruačných syndrómov
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Predmenštruačný syndróm, postrach každej ženy.


Veľa žien sa sťažuje na predmenštruačný syndróm (v skratke PMS). Predmenštruačný syndróm popisuje množstvo príznakov, ktoré trápi pomerne veľké percento žien. Príznaky predmenštruačného syndrómu sa vyznačujú viacerými zdravotnými komplikáciami nielen na fyzickom tele ale ovplyvňujú aj zmeny psychiky. K príznakom predmenštruačného syndrómu (PMS) patria napr.

zlosť , úzkosti, depresie, podráždenosť, únava

napätie v prsníkoch či veľmi bolestivé prsníky

bolesti hlavy

nekontrolovateľná chuť na sladké

kŕče , nadúvanie, zápchy, hnačky

problémy so spánkom

akné

zmeny libida

zvýšené zadržiavanie vody

atď.


Tieto nepríjemné stavy súvisia s hormonálnym cyklom a kolísaním nielen ženských pohlavných hormónov ale aj látky ovplyvňujúcej nervový systém – serotonínu.

Pre tieto stavy sme pripravili súbor rastlinných extraktov, vitamínov a minerálov, ktoré pomáhajú ženám zvládať tento pre nich nepríjemný stav. Výrobok v ktorom nájdete tieto prírodné látky sa volá PMS


PMS obsahuje

Ginkgo biloba. V prírodnom liečiteľstve sa používa tisíce rokov. Extrakt z listov ginko biloba je obzvlášť bohatý na flavonoidové glykozidy a terpénové laktóny. Extrakt z ginko biloba má priaznivý vplyv na prejavy predmenštruačného syndrómu ako napr. prejavy agresivity a podráždenosti, ale aj citlivosť prsníkov a zadržiavanie vody v tele.

Vitex jahňací sa často odporúča u žien na riešenie gynekologických problémov a vplyv tejto liečivej rastliny bol preukázaný aj pri predmenštruačnom syndróme.

Štúdiami sa preukázalo, že vitex jahňací je dobre tolerovaný a pri predmenštruačnom syndróme je účinná dávka 20 mg extraktu vitexu jahňacieho denne. Extrakt vitexu jahňacieho výrazne znižuje príznaky predmenštruačného syndrómu ako podráždenosť, zmeny nálady, hnev, bolesť hlavy, nadúvanie a citlivosť prsníkov, ako aj zadržiavanie vody, túžbu po jedle a podráždenosť. Dokázaný je aj účinok pri migréne – o 42 sa znížili záchvaty migrény a u 57 ľudí sa znížil počet dní kedy sa bolesti hlavy vyskytovali o polovicu.

Pyridoxal-5-fosfát ( aktívna forma vitamínu B6 ) je dôležitý pri tvorbe dopamínu a serotonínu, ktoré ovplyvňujú nervový systém. Vitamín B6 prispieva k normálnej duševnej funkcii a regulácii hormonálnej aktivity. Hodnoty vitamínu B6 sú výrazne znížené pri užívaní hormonálnej antikoncepcie v porovnaní so ženami neužívajúcimi hormonálnu antikoncepciu. Nedostatok vitamínu B6 je navyše spojený so zvýšeným zadržiavaním vody. Vitamín B6 dokonca môže pomôcť aj s predmenštruačným akné. Vitamín B6 sa úspešne používa pri bolestivých menštruačných obdobiach a pri depresívnych náladách v predmenštruačnej fáze.

Vitamín B1 a vitamín B2 sa tiež podieľajú na správnom fungovaní nervového systému a teda celkovej pohode človeka.

Na zmiernenie kŕčov sú veľmi potrebné minerály ako horčík. S menštruačnými bolesťami súvisí aj nedostatok vápnika. Oba tieto minerály nájdete v našom doplnku a sú urobené v takej forme aby si nebránili vo vzájomnom vstrebávaní. Na zlepšenie vstrebávania týchto dvoch minerálov sme do nášho doplnku dali vitamín D.

Zinok na podporu kvalitu kože, slizníc a nedostatok zinku môže viesť k depresiám. Zinok tak dopomáha k celkovému účinku vyššie uvedených látok. Mnohé ženy užívajúce hormonálnu antikoncepciu tiež trpia nedostatkom zinku

Folát (bioaktívny vitamín B9) je potrebný pre správnu funkciu psychiky a podieľa sa na dobrom fungovaní hormonálneho systému. Mnohé ženy užívajúce hormonálnu antikoncepciu trpia nedostatkom vitamínu B9. Folát je mimoriadne potrebný pre hormonálne zdravie žien.


Zloženie: Vápnik (vápenatá soľ kyseliny citrónovej), horčík (diglycinát horečnatý), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, extrakt z listov Ginko biloba, objemové činidlo: mikrokryštalická

celulóza, zinok (diglycinát zinočnatý), extrakt z Vitexu jahňacieho (Agnus-castus), aktivovaný vitamín B6 (pyridoxal-5-fosfát), vitamín B2 (riboflavín), vitamín B1 (tiamínmononitrát), vitamín D (kolekalciferol), aktivovaná kyselina listová (L-Metylfolát vápenatý)


Odporúčaná denná dávka dospelého: 4 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom vody.


Pôvod základnej zložky: EU


Upozornenie: Nádobku uchovávajte uzatvorenú, mimo dosahu malých detí. Prípravok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada

rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte v uzatvorenej nádobe, v suchu, pri teplote do 25C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Množstvo účinných látok 4 kapsuly *RVH


Vápnik 160 mg

Horčík 150 mg

Ginko Biloba 120 mg –

Zinok 120 mg

Vitex jahňací 20 mg _

Aktivovaný vitamín B6 20 mg

Vitamín B2 12 mg

Vitamín B1 10 mg

Aktivovaná kyselina listová 600 mcg

Vitamín D 25 mcg

*RVH – Referenčná výživová hodnota


Bez lepku, Bez farbív


Veľkosť balenia: 120 kapsúl



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29750

Tabuľka dát

Zloženie
Vápnik (vápenatá soľ kyseliny citrónovej), horčík (diglycinát horečnatý), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, extrakt z listov Ginko biloba, objemové činidlo: mikrokryštalická
Odporúčané davkovanie
4 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
85g
Podľa použitia
Bolesti hlavy
Depresie, úzkosť
Hnačka
Kŕče v bruchu, kolika
Menštruácia
Spánok
Zápcha
Únava

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.