BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

DermaVital 30 kapsúl Medved natural

20,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
na podporu zdravej a jasnej pleti
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

DermaVital je špeciálne vyvinutý na podporu zdravej a jasnej pleti. Jeho hlavnou zložkou je prírodná látka získaná z rastliny Rehmannia glutinosa, ktorá je známa pre svoje účinky proti starnutiu pokožky a jej vyživujúce vlastnosti.


Výhody DermaVital:

Môže podporiť jasný a zdravý vzhľad pleti

Obsahuje prospešné antioxidanty, ktoré môžu prispieť k spomaleniu starnutia pleti

Môže pomôcť chrániť pokožku pred vplyvom vonkajších stresových faktorov

Ako funguje DermaVital

DermaVital obsahuje silný antioxidant, ktorý podporuje ochranu pokožky pred škodlivými vplyvmi z prostredia a zároveň vyživuje pleť, čím jej dodáva mladistvý vzhľad. Tento prírodný polyfenol z rastlín je známy svojimi regeneračnými vlastnosťami a schopnosťou udržiavať pokožku zdravú a odolnú.

Vďaka extraktu z listov Rehmannia glutinosa má DermaVital výrazné antioxidačné účinky, ktoré môžu prispieť k ochrane a revitalizácii pokožky.

DermaVital môže byť ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú podporiť svoju pokožku zvnútra a zachovať jej zdravý vzhľad.

Extrakt z listov Rehmannia glutinosa môže mať niekoľko prospešných účinkov na pokožku, vďaka svojim aktívnym látkam, najmä antioxidantom a regenerujúcim zložkám. Tu sú hlavné vplyvy, ktoré môže mať tento extrakt na pleť:

Protizápalový účinok: Rehmannia glutinosa obsahuje zložky, ktoré môžu znižovať zápaly a podráždenie pokožky. Tento účinok môže pomôcť zmierniť začervenanie a zlepšiť stav podráždenej alebo problematickej pleti.

Ochrana pred oxidačným stresom: Vďaka vysokému obsahu antioxidantov, extrakt môže chrániť pokožku pred voľnými radikálmi, ktoré spôsobujú predčasné starnutie. Môže pomôcť predchádzať vzniku jemných vrások a iných prejavov starnutia.

Podpora regenerácie pokožky: Zložky v tomto extrakte môžu podporiť regeneráciu a hojenie pokožky, čo vedie k rýchlejšiemu obnoveniu zdravej a pevnej kože. Tento efekt je obzvlášť prospešný pre pokožku poškodenú vonkajšími faktormi, ako sú slnečné žiarenie alebo znečistenie.

Hydratácia a výživa: Rehmannia glutinosa má schopnosť zadržiavať vlhkosť v pokožke a zlepšovať jej hydratáciu. To môže pomôcť udržiavať pleť jemnú, hladkú a hydratovanú

Omladzujúci účinok

Zloženie: Objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza, kyselina pantoténová (D – pantotenát vápenatý), extrakt z listov Náprstníka čínskeho (Rehmannia glutinosa), kapsula: hydroxypropyl metylcelulóza, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý, biotín (D – Biotín)


Pôvod základnej zložky : EU /mimo EU


Upozornenie: Nádobku uchovávajte uzatvorenú, mimo dosahu malých detí. Prípravok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte v uzatvorenej nádobe, v suchu, pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením. Odporúčaná denná d á v ka: 1 kapsula denne zapiť dostatočným množstvom vody.


Množstvo účinných látok 1 kapsula *RVH

Kyselina pantoténová 100 mg 1666 %

Extrakt z Náprstníka čínskeho 80 mg -

Biotín 1000 mcg 2000 %

*RVH – Referenčná výživová hodnota


Bez lepku, bez farbív, bez GMO



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29753
2 položky

Tabuľka dát

Zloženie
Objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza, kyselina pantoténová (D – pantotenát vápenatý), extrakt z listov Náprstníka čínskeho (Rehmannia glutinosa), kapsula: hydroxypropyl metylcelulóza, protihrud
Obsah
12g
Podľa použitia
Pleť
Pokožka

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.