BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Betaglukan BOOST 60 kapsúl 35g Medveď natural

20,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
pomáha zvýšiť odolnosť voči patogénom, kde patria aj baktérie.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

BETAGLUKAN BOOST NIELEN NA IMUNITNÝ SYSTÉM


Je potrebný nový prístup v ochrane pred bakteriálnymi infekciami?


Každoročne nám narastá problém odolnosti baktérií voči antibiotikám. Zjednodušene povedané antibiotiká sú čoraz menej účinné na bakteriálne infekcie. Hrozí nám, že aj bežné operácie a infekcie sa môžu stať pre nás problémom, lebo baktérie dokážu spustiť zápaly s rizikom smrti. Za tento fenomén môže aj časté používanie antibiotík, čo umožňuje baktériám vytvoriť si stratégiu prežitia aj pri užívaní antibiotík.


Iným a nememej vážnym problémom je to, že antibiotiká narušajú telu priateľské a zdraviu prospešné probiotické baktérie s následkami v podobe tráviacich problémov či porúch imunity.


Betaglukan BOOST pomáha zvýšiť odolnosť voči patogénom, kde patria aj baktérie.


Čo je to Betaglukán?


Betaglukán je dôležitou súčasťou bunkových stien mnohých organizmov ako sú baktérie, huby a niektoré rastliny.


Betaglukán – ako to funguje?


V našom výrobku sú použité betaglukány z kvasníc, ktoré majú jedny z najsilnejších účinkov na imunitný systém v porovnaní s inými betaglukánmi.


Betaglukány sú považované našim telom za cudzie látky. Vrodený imunitný systém ich rozpoznáva ako potenciálne patogény, hoci samotné betaglukány nemajú schopnosť spôsobiť v tele infekciu.


Keďže betaglukány sú súčasťou napr. baktérií, parazitov, dokáže ich imunitný systém rozpoznávať.


Užívanie betaglukánov spúšťa antimikrobiálnu odpoveď vrodenej imunity. Užívaním betaglukánov sa aktivuje imunitný systém a je pripravený ničiť nepriateľa, ale nejde pritom do zápalu, ktorý by ohrozoval zdravie.


Vrodený imunitný systém zároveň oznamuje adaptívnemu imunitnému systému možnú prítomnosť patogénu. Bunky adaptívneho imunitného systému sa začnú vyvíjať tak, aby mali antimikrobiálne vlastnosti a nevyvíali sa na taký typ imunitných buniek, ktoré sa napr. podieľajú na alergických reakciách.


Betaglukánov je na trhu veľa. My sme sa rozhli urobiť náš výrobok ešte lepším ako má mnoho iných výrobcov. Náš betaglukán sme obohatili o klinicky testovaný posilňovač imunity z olivových listov.


Používanie olivových listov na liečebné účely siaha až do starovekého Egyptu, kde sa používali ako obľúbený prostriedok na boj s horúčkami. Táto vlastnosť olivových listov a účinných látok, ktoré sa v nich nachádzajú sa v prírodnom liečiteľstve využíva dodnes.


Rastlinné látky na posilnenie imunity pochádzajúce zo starovekej alebo tradičnej prírorodnej medicíny (kde extrakty z listov olív patria) oslovujú ľudí, ktorí ich vnímajú ako prirodzené, účinné a bezpečné riešenie problémov s imunitou.


Extrakt z olivových listov je:


Prírodný posilňovač imunity s mikrobicídnym ( schopným usmrcovať mikroorganizmy), protizápalovým a imunomodulačným účinkom


Je to jedinečný extrakt, ktorý obsahuje 20 % ( v našom prípravku je ho 100mg) oleuropeínu a 2 % bioflavonoidov (10mg)


Zvyšuje fyziologickú odolnosť organizmu


Pomáha horným dýchacím cestám.


Oleuropeín prítomný v extrakte z olivových listov preukázal silnú antimikrobiálnu aktivitu proti baktériám, mykoplazmám a vírusom. Okrem toho sa zdá byť obzvlášť užitočný pri infekciách odolných voči antibiotikám. Tento extrakt podporuje rozbíjanie bunkových stien baktérií.


Bioflavonoidy a oleuropeín prítomné v našom klinicky testovanom extrakte z olivových listov:


zmierňujú celkový zápalový stav organizmu

znižujú zápal v niekoľkých typoch buniek tela, vrátane svalových buniek a pľúcnych bunkách

regulujú aktivitu imunity tak, aby vedela dobre reagovať tak na patogény ako aj tlmila svoju nadmernú aktivitu napr. pri alergách

sú silné antioxidanty, u ktorých sa preukázalo, že pomáhajú vyrovnávať vysoké hladiny glukózy v krvi.


Prečo je to pre imunitu dôležité, aby bola stabilná hladina glukózy v krvi?


Vyššia hladina glukózy v krvi súvisí s vyšším rizikom infekcie. Početné vedecké publikácie spájajú patologickú glykémiu (zvýšená hladina glukózy v krvi) so zvýšeným výskytom infekcií a zníženou schopnosťou imunity bojovať proti infekciám.


Oleuropeín znižuje metabolický oxidačný stres, ktorý dokáže poškodzovať schopnosti imunitných buniek efektívne zasahovať voči patogénom. Metabolický oxidačný stres dokáže poškodzovať aj iné bunky v tele a spôsobovať zdravotné problémy.


Nevyvážená hladina glukózy:


Podporuje chybný výkon imunity


Vedie k zníženiu kapacity buniek vrodeného imunitného systému pohlcovať a účinne zabíjať baktérie.


Zmenšuje schopnosť imunoglobulínu G naviazať sa na baktérie


Extrakt z olivových listov riadi uvoľnovanie látok, ktoré vylučujú bunky vrodeného imunitného systému, ktoré majú za úlohu zabíjať patogény a zabezpečujú antimikrobiálny účinok. Zároveň sa zvyšuje schopnosť vrodenej imunity bojovať s patogénmi a zlepšuje sa schopnoť vrodenej imunity aktivovať adaptívnu imunitu v boji s patogénmi.


Betaglukan BOOST obsahuje aj postbiotikum Lactobacillus plantarum L – 137, ktorý dokázateľne zvyšuje účinok betaglukánov.


Vo výrobku Betaglukan BOOST sú použité špičkové suroviny, ktoré boli klinicky študované. Verím, že vám pomôže v budovaní odolnosti voči patogénom. Samozrejme sme si pripravili pre vás aj akcie.


Nadúva vás? Bolieva vás brucho? Chudnete bez príčiny? Za týmito problémami može byť toto.


Helicobacter pylori (H. pylori ) je baktéria s pomerne vysokým rozšírenínm v populácii, ktorá dokáže spôsobiť problémy mnohým ľuďom.


Ak sa vyskytne problém s H.pylori často sa to prejavuje ako:


pálivá bolesť v bruchu

strata chuti do jedla

nevoľnosť

nadúvanie

časté grganie

chudnutie

zápal žalúdka

rakovina žalúdka


V žalúdočnej sliznici dokáže H. pylori vyvolať silnú zápalovú reakciu a následné oxidačné procesy (oxidačný stres), ktoré sú spojené s poškodením tkaniva.


Preto pri infekcii H. pylori treba vždy riešiť:


oxidačný stres, ktorý pri infekcii vzniká a podieľa sa na šírení zápalu a poškodzovaní tkaniva

samotný zápal spustený baktériou

• “likvidáciu” samotnej baktérie H. pylori, čiže antibakteriálnu aktivitu


Problémom modernej doby je aj to, že baktérie si budujú “imunitu” voči antibiotikám. Toto sa týka aj H. pylori. Preto je liečba H. pylori cez klasický spôsob užívania antiobiotík v kombinácii s liekmi blokujúcimi tvorbu žalúdočných kyselín čoraz menej úspešnou stratégiou.


Navyšše, oba druhy používaných liekov pri infekcii H.pylori poškodzujú trávenie a imunitu. Dlhodobejšie užívanie liekov potláčajúcich tvorbu žalúdočných kyselín môže vyústiť do vážnych problémov nielen tráviacich (napr. SIBO) ale aj iných napr. osteoporózy či problémov so psychikou.


Vzhľadom na uvedené skutočnosti sa pozornosť a to nielen alternatívne orientovanej verejnosti ale aj klasickej medicíny čoraz viac upriamuje na rastliné látky s:


protizápalovým

antioxidačným

antibakteriálnym účinkom

Medzi takéto látky, ktoré majú antioxidačný, protizápalový a antibakteriálny účinok patria štandardizované extrakty z olivových listov. Štandardizované extrakty z olivových listov extrakt môžu zohrávať úlohu pri ovplyvňovaní zloženia žalúdočnej mikroflóry vďaka svojim antibakteriálnym účinkom proti H. pylori.


Vo výrobku Betaglukan BOOST je taktiež použitý vysoko kvalitný štandardizovaný extrakt z olivových listov od renomovaného výrobcu, ktorý bol štúdiou testovaný na riešenie problémov s H. pylori.


Extrakt dokázal:


1, znižovať oxidačný stres


2, potláčať zápal


3, preukazoval antibakteriálne účinky voči H. pylori


Zloženie: Extrakt z listov Olivy európskej (Olea europaea), Beta 1-3/1-6 Glukán z kvasníc (Saccharomyces cerevisiae), akáciová vláknina (Acacia sengal), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, postbiotikum Lactobacillus plantarum L – 137, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý.


Pôvod základnej zložky: EU


Upozornenie: Nádobku uchovávajte uzatvorenú, mimo dosahu malých detí. Prípravok nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Pre tehotné a dojčiace ženy odporúčame konzultovať užívanie doplnku s ošetrujúcim lekárom. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.


Skladujte v uzatvorenej nádobe, v suchu, pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Odporúčaná denná dávka: 2 kapsule denne zapiť dostatočným množstvom vody.


Množstvo účinných látok 2 kapsuly *RVH

Extrakt z listov Olivy európeskej 500 mg –

Beta 1-3/1-6 Glukán z kvasníc 250 mg –

Akáciová vláknina 180 mg –

Lactobacillus plantarum L-137 50 mg –

*RVH – Referenčná výživová hodnota


Bez lepku, bez farbív, bez GMO



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29840
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Extrakt z listov Olivy európskej (Olea europaea), Beta 1-3/1-6 Glukán z kvasníc (Saccharomyces cerevisiae), akáciová vláknina (Acacia sengal), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, postbiotikum Lactoba
Odporúčané davkovanie
2 kapsule denne zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
60kpsl
Podľa použitia
Štítna žľaza

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.