BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Nápoj čínskych MUDRrcov 100g

30,60 €
S DPH
3 položky
vylučuje škodliviny z tela - hrčky v prsníkoch, celulitída, kožné výrastky, obezita - posilňuje organizmus - Tradičná čínska medicína.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Pôsobenie podľa tradičnej čínskej medicíny:

posilňuje slezinu PI QI XU a vylučuje vlhkosť SHI

vylučuje hlien TAN a odstraňuje blokády YU

ochladzuje horúčosť RE a vylučuje horúce toxíny RE DU

posilňuje energiu čchi obličiek a pľúc SHEN / FEI QI XU

upravuje energiu čchi QI ZHI a harmonizuje stredné ohnisko ZHENG JIAO


Z hľadiska tradičnej čínskej medicíny sa v Číne používa u stavov ako sú:

celulitída, bradavice, kožné výrastky, materské znamienka, ekzémy, zápaly kože - lupienka, akné, ružovka, vredy predkolenia a pod., spomaľuje šedivenie vlasov

cysty, myómy, fibrómy, strumy, lipómy, rôzne druhy nádorov, hrčky v prsníkoch, zväčšená prostata, zväčšená nosná mandľa, zväčšené krčné uzliny, zväčšená štítna žľaza, opuchy končatín, uvoľňuje napätie šliach a kŕče v končatinách

kancerostatické účinky, tzn. že spomaľuje a zastavuje rast rakovinových buniek

kašeľ (akútny a chronický), chronická nádcha, zápaly prínosových dutín, po respiračných ochoreniach - po virózach, chrípkach, zápaloch priedušiek a pľúc, po antibiotikách, steroidoch a cytostatikách ...

obezita, metabolický syndróm (tj. nadváha + vysoký krvný tlak + zvýšený cholesterol a krvné tuky + srdcové choroby + aterosklerózy), žlčníkové a obličkové kamene a piesok, angína pectoris, reumatické ochorenia kĺbov a svalov, artróza, celiakia, Crohnova choroba, ulcerózna colitis …


Popis podľa tradičnej čínskej medicíny:

Hlavnou bylinou je Slzovka.

Ako vidno z predchádzajúceho, jej výnimočnosť spočíva v posilňovaní organizmu - obličiek, sleziny, pľúc bez toho, aby pritom "spaľovala vlastné rezervy uložené v obličkách" .

Súčasne vylučuje škodliviny z organizmu (horúce toxíny, vlhkosť a hlien), čím táto Slzovka - jobovka nie je verná svojmu menu a naopak, snaží sa všetko v dobré obrátiť.


V podstate sú to ideálne raňajky pre dnešného človeka, ktorý potrebuje posilňovať svoj organizmus (bez vedľajších účinkov) a súčasne aj odvodniť telo od nežiaducich usadenín (z údenín a pod.) - dnešným moderným žargónom tzv. detoxikovať, harmonizovať a tonizovať.


Pre čínsky pojem vlhko a horúčosť SHI RE sa v súčasnosti užívajú termíny ako nadbytok voľných radikálov, prekyslenie organizmu, zanesenie či "zajedovanie" organizmu apod.


Ako sa uvádza v Bencaojing z roku 1625: Dlhodobo používaná nadľahčuje telo. Proste, ak sa odstráni vlhká škodlivosť, slezina a žalúdok sú v pokoji a tým sa napraví strednej žiarič. Keď je stredný žiarič v poriadku, potom dokáže vyživovať štyri končatiny a spriechodňovať krvné cievy.



Všetci poznáme ten pocit, kedy sa cítime akoby nasiaknutí a s pocitom tiaže či únavy, ktoré nemožno len tak striasť. Slzovka to tzv. odpuchnutie, či vyžmýkanie nasiaknutej huby na umývanie tabule za nás urobí!


Z hľadiska západnej medicíny má Slzovka vysoký obsah najmä betakaroténu, vitamínu C, draslíka, vápnika, horčíka, železa, medi, mangánu, fosforu a zinku, a to v tej najlepšie vstrebateľnej a spracovateľnej podobe. Semená obsahujú vyše 10% vody, 52% škrobu, približne 18% bielkovín a 7% tuku. Obsahujú tiež menšie množstvo vitamínov skupiny B.


Rozbor bylín v zmesi - Nápoji čínskych MUDRcov, kód 900:

nápoj je vyrobený z 90% zo sušenej BioSlzovky, čo sú semená divokej trávy, podobné jačmeňu, avšak jedná sa o krmovinu, nie o obilninu

je známa aj pod názvom Jóbove slzy alebo perlivý jačmeň - čínsky Yi yi ren - posilňuje dráhu sleziny a jej čchi PI QI XU a vylučuje vlhkosť SHI, ktorá je na túto škodlivinu veľmi citlivá

napriek chladnej povahy neoslabuje žalúdok a odvádzaním vlhkosti nepoškodzuje riadnu energiu čchi Qi - v praxi to málo takýchto bylín vie!

lieči koreň choroby, tak aj jej vrcholok

vylučuje tiež hlien TAN a odstraňuje blokády, ktoré vznikajú v dôsledku kumulácie vlhkosti vo svaloch, kĺboch ??a koži - prejavujú sa predovšetkým bolesťami

ochladzuje tiež horúčosť RE a vylučuje horúce toxíny RE DU, vzniknuté ako odpadové produkty látkovej výmeny, ktoré sa postupne usádzajú v organizme

zvyšných 10% v zmesi potom tvorí kôra mandarínky Chen pi - je horká - dokáže vypúšťať, je štipľavá - dokáže rozptyľovať, je teplá - dokáže harmonizovať, je aromatická - dokáže vysúšať

vďaka tomu slezina "precitne"

jej "schopnosť liečiť stovky chorôb" spočíva jednoducho vo využití účinku regulovať energiu čchi Qi a vysušovať vlhkosť a rozpúšťať hlien TAN


Všetky vyššie popísané účinky sa vzťahujú len k nápoju čínskych MUDRcov, ktorý je vyrobený z povarené slzovky a nie z praženej!

Čaj z praženej slzovky (u nás napr. Známy pod názvom Hatomugi čaj - vreckový čaj z Japonska) má úplne opačné účinky na organizmus, lebo z hľadiska TCM posilňuje a zahrieva, bez toho, aby vylučoval odpadové látky, teda je vhodný pre cca 5% našej západnej populácie (vegetariáni, makrobiotici pod.).


Oproti tomu Nápoj čínskych MUDRcov je vyrobený len prevarením slzovky a následným sušením do koncentrovaného prášku v pomere 1: 5, tzn. 1 gram prášku zodpovedá 5 gramom surovej suroviny.


Dávkovanie Nápoja čínskych MUDRcov, kód 900:

odporúčaná denná dávka je 4 gramy tj. 4 odmerky (4 g) 1 x denne

najlepšie ako prvý nápoj ráno, namiesto čaju či kávy na raňajky

cez deň potom je vhodné popíjať nefermentovaný zelený čaj

deti do 12 rokov užívajú polovičnú dávku


Pre urýchlenie účinku slzovky možno zvýšiť dávkovanie, nápoj piť častejšie - 2-3 x denne.


možné užívať bez obmedzenia doby - podobne ako káva či čaj na raňajky

v období viróz - od jesene do jari, je možné preventívne po celý čas pridávať do tohto nápoja aj 1 - 2 odmerky Nápoje strieborného vetra (844) ako ochranu pred možným prechladnutím

prípadné častejšie močenie nie je na závadu


V prípade súčasného užívania s bylinnými tabletami je možné použiť aj tento spôsob:


všetky tablety, ktoré sa odporúčajú počas dňa užívať (napr. 3x2 tbl denne od 2 rôznych produktov = 12 tabliet spolu), rozpustíme všetky naraz a dohromady v rannom nápoji čínskych MUDRcov, starostlivo rozmiešame tak, aby sme všetko vypili a dole nezostala žiadna "usadenina". Navyše tieto raňajky sa stanú aj chutnejšie a lahodnejšie.


Upozornenie:

Vzhľadom na to, že sa jedná o 100% prírodný produkt, pochádzajúci z prírodnej úrody (žiadne geneticky klonovanej ani modifikované krmoviny, chemicky ošetrované a chuťovo a farebne indiferentne rovnaké ...), je potrebné počítať s tým, že každá šarža môže mať aj trochu inú farbu a chuť, čo však nie je na závadu a nemení to nič na deklarovanom účinku nápoja!

Špecifická hmotnosť tohto nápoja (1 kg peria nie je objemom 1 kg železa) kolíše. Preto sa zdá krabička byť naplnená niekedy z polovice (cca 80 odmeriek), inokedy je zasa až po okraj (110 odmeriek), ale vždy je tam presne 100 g!


Príprava:

Koncentrovaný prášok sa zaleje cca 2 dcl horúcej vody. Po starostlivom rozmiešaní sa teplý popíja aj k jedlu.


Nepoužívať (podľa tradičnej čínskej medicíny) v prípade - pri akútnych infekčných ochoreniach s teplotou - chrípka, angína a pod.


NEOBSAHUJE LEPOK!


Balenie:

100 g bylinkového produktu v prášku (100% prírodný, bez akýchkoľvek syntetických či spájavých látok).



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

33174
3 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Belgicko
Odporúčané davkovanie
4 gramy tj. 4 odmerky (4 g) 1 x denne
Obsah
100g

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.