BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Konopná masť levanduľa premium 50 ml

9,99 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Masť vyrobená z konopných semien a sušiny pestovaných na čistých pôdach pod Tatrami bez chemického ošetrenia ukrýva v sebe viaceré benefity. Naša jedinečná receptúra a spracovanie zaručujú luxus a kvalitu.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Poctivá konopná masť. Výroba jednej masti trvá 5 dní. Konopná masť pomáha zvlhčovať a regenerovať pokožku takmer u všetkých kožných probémoch akými sú psoriáza, rôzne vyrážky, akné, opary, ekzémy, bodnutie hmyzom a ďalšie. Veľkými problémami sú kŕčové žily, bércove vredy či hemoroidy, ktoré sú čoraz rozšírenejšie. Aj tu naša konopná masť regeneruje vašu pokožku. Je tiež veľmi vhodným variantom na spálenú pokožku od slnka, kedy pokožku zregeneruje a hydratuje.


Masť z Konopnej farmy Liptov je vyrobená z konopného oleja a sušiny pestovanej na čistých pôdach pod Tatrami bez chemického ošetrenia – obsahuje veľké percento konope a konopného oleja.


Prémiová kvalita aj v zložení:

Jedna výrobná dávka obsahuje: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (bambucké maslo) 50,6 %, CANNABIS SATIVA SEED OIL (konopný olej zo semien) 34,6 %, BEESWAX (včelí vosk) 11,4 %, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT (konopná sušina z listov) 2 % , LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL (levanduľový olej) 1,4 %, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN


Obsah balenia: 100 ml | Krajina pôvodu: Slovensko


Spotreba

Najlepšie spotrebovať do: dátum uvedený na obale (12 mesiacov od dátumu výroby)


Číslo šarže totožné s dátumom spotreby.


Informácie

Naša receptúra a spracovanie zaručujú maximálny efekt a kvalitu. Navyše sa masť na konci ešte šľahá, aby bola dosiahnutá vysoká jemnosť, čo najpríjemnejšia pre vašu pokožku. Je to poctivý domáci farmársky produkt, pri ktorom sme použili iba samé prírodné ingrediencie.

Výroba jednej masti trvá 5 dní.


Návod na použitie: Aplikujte tenkú vrstvu na určené miesto jedenkrát denne a jemne vmasírujte do pokožky. Aplikujte lokálne maximálne na 10% povrchu tela (napr. na polovicu chrbta alebo hornú končatinu či na polovicu dolnej končatiny prípadne na jej celú prednú alebo zadnú stranu a pod.). Po aplikácii si umyte ruky. Nepoužívajte na veľké plochy pokožky. Po aplikácii neprekrývať.


Bezpečnostné informácie: Len na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami, sliznicami a perami. Nepoužívajte na podráždenú alebo citlivú pokožku. Nepoužívajte v prípade citlivosti na zložky obsiahnuté v tomto výrobku. Pred prvým použitím tohto výrobku naneste malé množstvo masti na pokožku a v prípade podráždenia pokožky alebo alergickej reakcie produkt nepoužívajte. Ak sa objaví podráždenie, pálenie alebo vyrážka, prestaňte výrobok používať. Výrobok nie je vhodný pre deti.


Skladovanie: Výrobok uchovávajte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

58470
2 položky

Tabuľka dát

Podľa použitia
Akné
Ekzém
Hemoroidy, Zlatá žila
Herpes
Jazvy
Lupienka
Opary
Pleť
Pokožka
Psoriáza

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.