BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Chlorela BIO Chlorella pyrenoidosa 1200tbl/250mg 300g

30,90 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
BIO CHLORELLA pochádza z ostrova Hainan, ktorý leží v Juhočínskom mori. Toto slnečné miesto je vďaka svojmu tropickému charakteru často prezývané ako čínsky Havaj. Priemyslom nedotknutá krajina, vysoko čisté ovzdušie, dlhotrvajúci slnečný svit a voda bohatá na minerály, zaisťuje optimálne podmienky na pestovanie kvalitnej suroviny.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Chlorella pyrenoidosa je sladkovodná riasa bohatá na biologicky aktívne látky - vitamíny, minerály, esenciálne nenasýtené mastné kyseliny, ale predovšetkým na zelené farbivo – chlorofyl.


Chlorofyl podporuje tvorbu červených krviniek, čím zaručuje optimálne okysličenie a výživu buniek. Zlepšuje tak metabolizmus buniek v tele, a tým aj celkovú fyzickú aj duševnú kondíciu.

Látky obsiahnuté v chlorelle dokážu na seba viazať odpadové látky, ktoré vznikajú pri metabolizme a napomáhajú lepšiemu tráveniu. Zásobujú telo účinnými antioxidantmi a neutralizujú pH v tele. Vďaka vysokému obsahu vlákniny pomáha čistiť črevá, preto je obľúbená pri očistných kúrach a diétach. Chlorella je veľmi dôležitým zdrojom bielkovín, vápnika, horčíka, draslíka, zinku a železa, čo ocenia najmä vegetariáni.


Dlhodobé užívanie chlorelly má pozitívny vplyv na celkovú vitalitu. Prispieva k zvýšeniu energie a pomáha bojovať s vyčerpaním a únavou.


BIO CHLORELLA obsahuje 100 % riasu Chlorella pyrenoidosa, ktorá je spracovaná metódou shellbroken, vďaka čomu sa rozbije obal bunky, aby organizmus dokázal využiť všetky účinné látky.

Obsah balení: 1200 tabliet á 250 mg (hmotnosť obsahu 300g)

Použitie:

Vitalita - energia - tonus

Imunita - energia

Prirodzená obranyschopnosť

Normálna funkcia črevného traktu

Mikrobiálna rovnováha čriev

Antioxidant

Normálna činnosť pečene

Prečistenie

Normálna činnosť srdca a ciev


Kvalita produktov a spokojnosť zákazníkov má pre nás najvyššiu prioritu. Všetky naše produkty sú pravidelne testované na ťažké kovy, pesticídy a iné látky zaťažujúce ľudský organizmus. Tento produkt spĺňa navyše kritériá pre BIO, HALAL, KÓŠER.


Dávkovanie:


Dospelí max. 20 tabliet denne, deti od 3 rokov 5 tabliet denne. Odporúčame užívať minimálne s polhodinovým odstupom od jedla a zapiť dostatočným množstvom vody.


Chlorellu je možné užívať ako jednorazovú detoxikačnú kúru či dlhodobo na preventívne účely. Ak ju užívate dlhodobo je vhodné zaradiť po každých 3 týždňoch užívania týždennú pauzu. Pre začiatočníkov sa odporúča najskôr prejsť detoxikačnou kúrou a následne prejsť na dlhodobé užívanie. Príklad užívania pre začiatočníkov je popísaný v tabuľke nižšie, kde sa dávka každý deň pomaly zvyšuje, aby si telo zvyklo. Hneď ako dosiahnete maximálnu (20 tabliet) dennú dávku, je možné užívať ju dlhodobo.

Príklad odporúčanej dennej dávky rozdelenej do troch častí počas dňa:

ráno poludnie večer

1. deň 1 1 0

2. deň 1 1 1

3. deň 2 2 1

4. deň 2 2 2

5. deň 3 3 2

6. deň 3 3 3

7. deň 4 4 3

8. deň a ďalej pokračujte až k dosiahnutiu požadovanej maximálnej dennej dávky



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

MycoMedica
195550

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
ostrov Hainan
Energetická hodnota
1448 kJ / 341 kcal
Tuky
10g
z toho nasýtené mastné kyseliny
1,5g
Sacharidy
14g
z toho cukry
0,7g
Bielkoviny
58g
Soľ
0,07g
Odporúčané davkovanie
Dospelí max. 20 tabliet denne, deti od 3 rokov 5 tabliet denne. Odporúčame užívať minimálne s polhodinovým odstupom od jedla a zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
300g
Podľa použitia
Detoxikácia
Imunita
Pečeň
Srdce
Trávenie
Únava
Výživové hodnoty
100g

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.