BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Detský Zelený Jačmeň - Jahoda 240g

48,00 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Detský Jačmeň Green Ways je prvým ochuteným zeleným jačmeňom pre deti na našom trhu.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Detský Jačmeň Green Ways je prvým ochuteným zeleným jačmeňom pre deti na našom trhu. Vyniká osviežujúcou jahodovou príchuťou. Každý pohár nápoja obsahuje vitamíny, minerály, enzýmy a antioxidanty.


Základom produktu je sušená šťava z listov mladého jačmeňa. Aktívne látky z jačmeňa podporujú obranyschopnosť a prispievajú k správnemu fungovaniu organizmu.


Vďaka pridaným jahodám a stévii má výsledný nápoj príjemne ovocnú a sladkastú chuť.


Detský Jačmeň Green Ways pomôže naštartovať deň deťom i dospelým. Ak pre vás bola doposiaľ naturálna chuť jačmeňa prekážkou, vyskúšajte sladší jačmeň so sviežou príchuťou jahôd a prírodnými sladidlami. Pre deň plný zdravia, energie a vitality!


Vlastnosti a úžitok

Základom Detského Jačmeňa Green Ways je klasický a užívateľmi preverený Jačmeň Green Ways. Ten pestujeme na jednom z najčistejších miest našej planéty a zberáme v čase, keď obsahuje najvyššie množstvo živín. Jačmeň sa suší špeciálnou metódou, aby v ňom zostalo maximálne množstvo telu prospešných látok.


Detský Jačmeň preto obsahuje veľa dôležitých vitamínov (napríklad A, B2, B6, K2 a ďalšie), minerálov (draslík, horčík či železo), enzýmov aj antioxidantov, ktoré podporujú prirodzený potenciál a vývoj ľudského tela. Mladý jačmeň je tiež bohatý na enzýmy. Tie sa v tele podieľajú na mnohých chemických procesoch a asistujú napríklad pri štiepení potravy, metabolickom spracovaní tukov alebo chránia pred voľnými radikálmi.


Návod na použitie

Odporúčaná denná dávka Detského Jačmeňa Green Ways je 1–2x denne 3 g pre dieťa a 1–2x denne 6 g pre dospelého. Uvedené odporúčané množstvo pridajte do 200 ml chladnej či vlažnej neperlivej vody a rozmiešajte. Nápoj pite ihneď po namiešaní nalačno alebo po jedle. Hustotu nápoja môžete regulovať množstvom pridanej vody.


Detský Jačmeň je prírodný produkt bez konzervačných látok, preto sa môže jeho chuť alebo vôňa meniť. Chuťové vlastnosti nápoja totiž závisia od aktuálnych klimatických a pestovateľských podmienkach (ročná doba, teplota, vlhkosť, slnečný svit, zloženie pôdy a ďalšie).


Obsah a zloženie

Detský Jačmeň tvorí z 80 % sušená šťava z listov mladého (zeleného) jačmeňa. Ide o ten istý jačmeň, ktorý nájdete aj v klasickom Jačmeni Green Ways. Okrem toho obsahuje produkt jahodovú arómu, extrakt z citrusov, brezový cukor (xylitol) a prírodné sladidlo stéviu (presnejšie stéviu cukrovú).


Všetky prísady sú prírodné, šetrne spracované a neobsahujú žiadne konzervačné látky. Produkt je prirodzene bezlepkový a výlučne rastlinného pôvodu.


Pôvod a spracovanie Detského Jačmeňa

Zelený Jačmeň Green Ways pestujeme na ploche bývalého sladkovodného jazera vo výške 1500 m n. m. Zberáme ho v čase, keď rastlina sotva dosahuje výšku 30 cm. Vtedy totiž obsahuje najviac živín, ktoré čerpá z kvalitnej pôdy, zo slnka aj tamojšieho ovzdušia.


Jahody, ktoré sú súčasťou Detského Jačmeňa Green Ways, pestujeme v americkom štáte Maryland, stévie pochádza z Južnej Ameriky a brezový cukor z Fínska. Všetky prísady veľmi starostlivo vyberáme, kontrolujeme a testujeme tak, aby sme ich mohli spracovať v čo možno najvyššej kvalite.


Jačmeň sušíme pri maximálnej teplote 31 °C, aby v ňom zostalo čo možno najvyššie množstvo biologicky aktívnych látok. Jačmeň ani jahodová aróma nie sú pasterizované preto, aby boli pre ľudský organizmus maximálne vstrebateľné. Šetrným spracovaním prechádzajú aj ostatné prísady



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

32902

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Slovensko
Energetická hodnota
1376 kJ / 326 kcal
Tuky
4,4g
z toho nasýtené mastné kyseliny
1,5g
Sacharidy
44g
z toho cukry
34g
Bielkoviny
25g
Soľ
4,3g
Odporúčané davkovanie
1–2x denne 3 g pre dieťa a 1–2x denne 6 g pre dospelého
Obsah
240g
Výživové hodnoty
100g

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.