BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Chlorella pyrenoidosa 100% v prášku 350g

50,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Chlorella obsahuje širokú škálu biologicky aktívnych látok.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Chlorella obsahuje širokú škálu biologicky aktívnych látok. Je napríklad jedným z najbohatších zdrojov chlorofylu, ktorému vďačíme za život na tejto planéte. Aby sme chlorellu čo najviac sprístupnili nášmu tráviacemu traktu, používame metódu sprejového sušenia STEAM. Tá zaručuje ideálny pomer dvoch kvalít: vysokej vstrebateľnosti nutričných látok (minimálne 80 %) a minimálneho poškodenia bunkového obsahu. Chlorella vo forme prášku je ideálna na použitie pri príprave smoothie, na nutričné obohatenie pokrmov a tiež na prípravu domácej kozmetiky.


Úžitok Chlorelly Green Ways

Na chlorelle a ďalších fotosyntetizujúcich organizmoch závisia vyššie formy života. Riasy sú preto základom celého vyššieho potravinového a životného reťazca. Chlorella je jednobunková, pre život dokonale vybavená sladkovodná riasa, ktorá patrí medzi najjednoduchšie, ale najdynamickejšie formy života.


Chlorellu Green Ways v prášku je možné, rovnako ako klasickú Chlorellu Green Ways v tabletách, prirovnať k zeleninovým konzervám najvyššej kvality. Ide o vitálne a neuveriteľne rýchlo sa deliace rastlinné bunky, ktoré telu dokážu dodať vitamíny, minerály, aminokyseliny alebo antioxidanty. Vďaka tomu sú dokonalou nutričnou základňou pre uponáhľané a unavené ľudstvo.


Chlorella v prášku ako súčasť smoothie

Milujete mixované ovocné nápoje? Kto by ich nemal rád. Pripravte smoothie z obľúbeného ovocia alebo zeleniny a pridajte chlorellu v práškovej forme. Ešte párkrát premiešajte a tešte sa z hodnotnejšieho, nutrične bohatšieho a vyváženejšieho nápoja.


Chlorella v prášku ako súčasť bežných jedál

Chlorella ako súčasť zálievky na letný šalát? Zelené špagety, zemiaky alebo ryža? Aj bežne pripravované jedlá ľahko obohatíte a zvýšite ich detoxikačný potenciál.


Chlorella v prášku ako súčasť domácej kozmetiky

Chlorella pomáha telu znútra aj zvonku. Zmiešajte chlorellu v práškovej forme s bambuckým maslom, kokosovým olejom alebo obyčajnou vodou. Naneste na podráždenú pokožku alebo sliznicu a rozotrite. Výrazne urýchlite hojenie a tkanivám dodáte vítanú výživu. Také jednoduché to je.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

32907
1 ks

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Slovensko
Energetická hodnota
1552 kJ / 369 kcal
Tuky
8g
z toho nasýtené mastné kyseliny
1,9g
Sacharidy
7,9g
z toho cukry
0,3g
Bielkoviny
60g
Soľ
0,07g
Obsah
350g
Výživové hodnoty
100g

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.