BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Červené morské riasy Plus 90 kapsúl

44,65 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Pomáha imunitnej odpovedi tela na celý rad baktérií, plesní a vírusových patogénov.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Zloženie Červených morských rias:

50% Patentovaná zmes (červená riasa Gigartina and červená riasa Dumontacea)

50% Spirulina


Odporúčané dávkovanie:

Červené morské riasy Plus od Pure Planet sú balené vo vegetariánskych kapsuliach. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov užívajte 3-4 kapsule denne. Pri nástupe vírusového ochorenia si môžete dať nárazovú dávku 4-12 kapsúl denne podľa potreby.


Čo sú Červené morské riasy plus?

Červené morské riasy Plus je čisto prírodný výrobok na báze morských rastlín. Nutričná podpora pre tých, ktorí trpia vírusovými infekciami, ako je herpes, virus chrípky, Epstein-Barrovej virus a premnoženie kvasiniek Candida.


Prečo ich ponúkame:

Pomáha imunitnej odpovedi tela na celý rad baktérií, plesní a vírusových patogénov.


Zaujímavosti:

V roku 1970 vedci katalogizovali ocánsky rastlinný život a objavili mnoho úžasných zlúčenín jedinečných pre vodný život. Jedny z najprospešnejších oceánskych rastlín sú červené riasy, ktoré upútali pozornosť modernej vedeckej spoločnosti pre vlastnosti podporujúce imunitu. Zdokumentované výsledky preukazujú, že niektoré formy červených rias môžu znížiť tvorbu kolónií vírusu herpes a spomaliť ich schopnosť rozmnožovania. Červené morské riasy Plus od Pure Planet sú kombináciou druhov Gigartina a Dumontacea, dvoch vzácnych druhov označených vedou za najsilnejšiu aktívnu podporu imunity pre ľudí trpiacich vírusovými ochoreniami.


História červených rias:

Keltské národy zbierali červené riasy celé storočia a písomné zmienky o ich používaní v Ázii pochádzajú dokonca z doby pred viac ako 2000 rokmi. Intenzívny výskum antivírusových účinkov červených rias sa začal v polovici sedemdesiatych rokov, kedy boli všetky morské rastliny skúmané pre akékoľvek zložky s farmakologickým využitím. Mnoho čeľadí rias sfarbených dočervena preukázalo schopnosť likvidovať opary. Vedci sa zamerali na dva kmene, ktoré sa zdali byť najúčinnejšie. Volajú sa Dumontaceae a Gigartina.


Zmiešané vo vhodnej dávke s bio Spirulínou v prírodnej kapsli sú Červené riasy Plus od Pure Planet najlepšie z najlepších. Mnoho vďačných zákazníkov, trpiacich chronickými vírusovými ochoreniami hovorí, že Červené morské riasy Plus úplne zmenili ich život a prešli na ich užívanie namiesto L-lysínu a rôznych krémov.


Odborne sa účinnosť červených rias vysvetluje nasledujúcim spôsobom. Zlúčeniny sulfátových polysacharidov môžu potlačovať rozmnožovanie retrovírusov a/alebo tlmiť reverznú transkriptázu. Laicky povedané, látky v červených riasach môžu spustiť špecifickú bunkovú sekvenciu, ktorá prerušuje rozmnožovanie vírusov. Tiež môžu posilniť schopnosť tela tlmiť fúziu nakazených buniek. Látky obsiahnuté v červených morských riasach teda začnú pôsobiť potom, čo sa jedinec nakazí vírusovou infekciou, ale predtým, než táto infekcia prepukne naplno. Odkedy sa červené morské riasy objavili v predaji, ich predaj rastie a zákazníci hlásia, že červené morské riasy im poskytli potrebnú imunitnú podporu, ktorú pri kúpe výrobku hľadali.


Účinné fytochemické látky:

Červené morské riasy obsahujú špecifické látky s protivírusovým efektom. Nazývajú sa sulfátové polysacharidy. Hoci boli tieto látky izolované a identifikované v laboratóriách, výrobok Červené morské riasy Plus od Pure Planet je čiste prírodný a preto si zachovaváva všetky zdraviu prospešné charakteristiky vyváženého doplnku. Pri procese izolovania esenciálnych chemických látok s cieľom výroby liekov sa stráca veľká časť dôležitých látok potrebných pre vstrebanie esenciálnych látok. Červené morské riasy Plus nie sú chemicky izolovanou živinou a udržujú si tak všetky previazané faktory, vďaka ktorým sú tieto riasy prospešné pre organizmus.


Priaznivo ovplyvňuje:

Pomáha imunitnému systému pri odpovedi na rôzne baktérie, plesne a vírusové patogény.


Porovnanie s podobnými produktami:

Až do teraz neexistoval žiadny prípravok prinášajúci dlhodobú úľavu pre ľudí s chronickými herpesovými ochoreniami. Acyclovir, ktorý sa na tieto ochorenia bežne ordinuje spolu s prírodným L-lyzínom, poskytujú iba krátkodobé potlačenie symptómov herpesu. Obidve látky majú žiaľ navyše vedľajšie účinky.


Pure Planet verí v potenciál dvoch výnimočných potravín, červených morských rias a Spirulíny. Vo vyrovnanom pomere spolu tvoria široké spektrum živín, ktoré sa prírodnou cestou asimilujú a vstrebávajú do tela. Poskytujú kvalitné bielkoviny so všetkými esenciálnymi aminokyselinami, bohatú škálu vitamínov, nenasýtených mastných kyselín, minerálnych a stopových prvkov. Predovšetkým je však dôležitý obsah rastlinných sulfátových polysacharidov. Pokiaľ chcete nutričnú podporu, ktorá naozaj funguje, užívajte Červené morské riasy Plus od Pure Planet.


Ako sa vyrába:

Riasy sa pestujú na konopných lanách v malých zátokách, na pôvodných miestach ich výskytu. Potom sa vylovia, usušia a zmiešajú sa so Spirulínou. Tak sa pripravujú Červené morské riasy Plus.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

4515

Tabuľka dát

Odporúčané davkovanie
3-4 kapsule denne
Obsah
90 kapsúl

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.