BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Shatavari Kapsule 60ks

19,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
V ajurvéde je Shatavari najúčinnejšia bylina na podporu laktácie, posilnenie maternice a ženských orgánov. Používa sa tiež na podporu otehotnenia u žien, harmonizáciu menštruačného cyklu, pri rôznych ženských problémoch (vrátane myómov a cýst) a na bezproblémové zvládnutie menopauzy (návaly, osteoporóza). Môžeme povedať, že všeobecne je to v ajurvéde bylinka číslo jedna na všetky ženské problémy od puberty až po starobu.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Shatavari podporuje tvorbu materského mlieka

Jedným z najlepších prírodných spôsobov podpory laktácie u matiek, ktorý je úplne prirodzený s použitím iba prírodných prostriedkov je práve Shatavari. Shatavari účinkuje na prírodnej báze bez akýchkoľvek vedľajších účinkov pre matku aj dieťa, celkovo zlepšuje laktáciu, pôsobí pozitívne na stav maternice a celkovo podporuje zdravie matky. Je to jedna z najlepších bylín, ktorá je navyše plná antioxidantov a živín.


Kvalita:

naše kapsuly sú 100% vegetariánske. Jedná sa o čisto prírodný produkt bez akýchkoľvek chemikálií, aditív či lacných plnív. V našich kapsuliach používame vysoko účinný štandardizovaný extrakt z rastliny. Zdôrazňujeme, že nepoužívame surový prášok z rastliny a nepridávame do kapsulí žiadne ďalšie prídavné látky.


Shatavari pomáha aj pri týchto ženských problémoch:

Nervozita a vyčerpanie u žien, celková únava a nepokoj. Shatavari sa používa v Indii od nepamäti. Práve kvôli svojim terapeutickým a tonizujúcim účinkom je veľmi obľúbená.

Shatavari podporuje správnu funkciu ženských reprodukčných orgánov a upravuje menštruačný cyklus (používa sa pri silnej menštruácii ako aj pri nepravidelnej menštruácii).

Shatavari vám pomôže lepšie zvládnuť menopauzu. Redukuje návaly tepla počas menopauzy a účinne vyrovnáva hormonálnu nerovnováhu u žien. Shatavari podporuje produkciu estrogénu. V prípade jeho nedostatku trpia ženy na suchosť v pošve, čo býva typický problém počas menopauzy.

Zvýšenie plodnosti u žien. Názov shatavari je symbolický, doslovne znamená „tá, čo vlastní 100 manželov“. Tento názov nesie vďaka tomu, že dodáva ženám silu produkovať dostatočné množstvo vajíčok.

U tínedžeriek napomáha produkovať ženské hormóny, u dospelých žien pozitívne vplýva na ovuláciu a plodnosť. Shatavari vyživuje maternicu, pripravuje ženské orgány na tehotenstvo a pôsobí ako prevencia pred potratom. V rámci ajurvédy je Shatavari najlepšou bylinou na podporu ženskej plodnosti.

Pri problémoch so slabými kosťami a osteoporózou u žien.

Shatavari je vhodné užívať pri takmer všetkých problémoch s menštruáciou, napr. amenorrhea (vynechanie menštruácie) alebo dysmenorrhea (bolestivá menštruácia).


Shatavari je tiež známa pod názvom indický asparágus. Je to drevnatá plazivá rastlina, rastie najmä v tmavých častiach tropických oblastí (India, Ázia, Afrika a juh Číny). Bežne ju nájdete v celej Indii a to predovšetkým v jej tropických oblastiach, ale môžete ju nájsť aj v Himalájach a to až do výšky 1300-1400 m.n.m. Shatavari je silná rastlina dlhá 1-2 metre. Listy má zelené, lesklé, sú malé a sformované do podobného útvaru ako ihličie stromov.


Balenie a zloženie Shatavari Planet Ayurveda:


Balenie:

60 ks kapsulí.

Naše kapsuly sú 100% vegetariánske.


Odporúčané dávkovanie:

1 kapsula 2 x denne.


Obsah 1 kapsuly:

až 500 mg štandardizovaného extraktu 4:1.

100% štandardizovaný extrakt v pomere 4:1 z koreňových hľúz rastliny Asparagus racemosus (Willd, Asparagaceae),

poťah kapsuly z celulózy rastlinného pôvodu.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

160122
1 ks

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
India
Odporúčané davkovanie
1 kapsula 2 x denne.
Obsah
60 kapsul

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.