Tempeh s pohánkou kuskusom a kyslou kapustou
Tempeh s pohánkou kuskusom a kyslou kapustou
Tento vynikajúci recept si obľúbite všetci ako deti tak aj dospelí. :)
Tempeh s cibuľkou
1ks Tempeh údený alebo smažený
BIO Kokosový olej
Opražíme cibuľku na kokosovom oleji do zlatista a pridáme na drobno pokrájaný tempeh smažený, alebo údený.
Pohánka s ochuteným Kuskusom
250g šálky BIO Pohánky
Vodu uvedieme do varu, pridáme himalájsku soľ a vysypeme premytú pokánku tak aby voda bola 2-3cm nad povrchom pohánky /pomer pohánky a vody 1:2,5-3/ Zmiernime plameň a pomaly varíme 10-20 minút, rovnaký čas ju necháme v teple dôjsť.
250g BIO Kuskusu
Kuskus zalejeme horúcou osolenou vodou v pomere 1:2 a necháme postáť 5-10minút. Možeme dochutiť korením Curry
Na záver kuskus s pohánkou zmiešame.
Kyslá kapusta s paprikou
500g kylsej kapusty
100g BIO paradajkový pretlak
Cibuľku opražíme do zlatista na kokosovom oleji, pridáme kyslú kapustu a pražíme 10 minút, ochutíme štipkou himalájskej soli, čierneho korenia a pridáme 4 polievkové lyžice paradjkového pretlaku. Varíme približne 45 minút.
Servírujeme podľa chuti.
Dobrú chuť :)